Räk-och champinjon pastasås

Tänkte ge er ett litet middagstips som är otroligt enkelt men gott och som kostar lite att tillaga. 
En dag hade jag slut på nästan allt i kylskåpet, men det ser jag som en möjlighet eftersom då måste jag använda fanrasin extra mycket för att kunna tillaga en ätbar middag. En rolig utmaning helt enkelt. 
 
Räk-och champinjon pastasås: 
 
Ingredienser
 
2dl matlagningsgrädde 
2dl creme fraiche (kokbar) 
1 ask färska champinjoner
1 paket frysta ishavsräkor 
1 röd paprika 
1 fiskbuljong (fond du chef) 
Örtsalt 
svartpeppar 
 
Gör så här: 
 
Tina räkorna i ett kallt vattenbad. Fräs champinjonerna i smör tills de blivit mjuka och fått färg. Gärna i en lite djupare stekpanna. Låt paprikan fräsa med en kort stund på slutet. Häll över grädden och tillsätt creme fraiche.  Rör om. Lägg i fiskbuljongen. Rör om. Låt det koka några minuter. Tillsätt sedan de tinade räkorna och låt de koka en väldigt kort stund för annars blir de sega. Salta och peppra. Färdig att serveras med pasta. 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0