2 timmars promenad

Igår var jag och Wille ute och gick efter frukosten. Vår promenix tog hela 2 timmar. Men det var jätteskönt ute, fast varm.
Vi gick förbi sjön vid Västanfors och stannade till där en stund. Efter det gick vi vidare till Ica Fontänen för att handla lite mat. Vi skulle göra egen pizza.
Det var verkligen skönt att få komma ut och gå så länge. Dock blev mina fötter och ben väldigt trötta. Och bebis blev hungrig.

Väl hemma igen så började vi genast med maten. Men först öppna vi alla fönster och balkongdörren, så att vi inte skulle storkna i värmen.

Det var otroligt gott att göra egen pizza.

Senare på kvällen så såg jag på Robinson och efter det på Wedding date. Men jag hade sån fruktansvärd huvudvärk + en massa röda prickar på magen. Jag hade fåt värme utslag. Huvudvärken berodde antagligen också på vädret.

Klockan var runt halv 12 på natten och Wille tyckte att vi skulle gå ut på en promenad. Jag var pigg så jag tänkte: "Varför inte?" Vi gick först upp till mina föräldrar och hämtade Olga. Hon har kommit hem nu efter att hon varit hemma hos min syster i några dagar.

Ute var det stjärnklar himmel och det var så skönt att få frisk luft. Vi kanske var ute i en halvtimme och inte mer. Jag orkar ju inte så mycket, speciellt inte när jag varit ute på en 2 timmars promenad på dagen.
Men det var i alla fall skönt att få kyla av sig lite.

När vi kom hem igen så satt pappa uppe och kolla på TV. Vi lämna Olga och prata lite med pappa sen gick vi hem till oss. Jag tvinga i mig vatten och ett päron. Sen gick vi och la oss i sängen för att sova.Jag och William ute på promenad i det fina vädret.Vi stannade till vid vattnet.Jag och bebisEn perfekt dag för långpromenadWille letade stenar för att kasta på isenYeah! En solig och varm vårdagJag med min lilla kulaSkönt att stanna till och bara njuta av solen och naturenPå väg till Ica för att handla mat.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0