Alltmöjligt!

Igår åkte jag, mamma och Maria till Hallstahammar och Västerås därefter.
Vi åkte först till Hallsta för att handla lite kött på Åsby. Jag köpte 4 stora korvar och kryddor. Tänkte göra pizza i helgen igen. Men idag ska vi nog grilla lite.

Syrran tacka mig också för att jag hjälpte henne dagen innan att skriva ett professionellt CV. Fast jag är ju bara glad att jag kan hjälpa till.

Vi åkte till Västerås sedan, in till stan, vi skulle nämligen till Vivaldi och äta sallad. Efter det gick vi runt lite på stan och kolla in lite saker. Mamma köpte chokladtäckta tranbär till mig ifrån hälsoaffären. Det är så gott!
Jag hittade fina gardiner på Hemtex, men dock var den som hängde upp den enda och sista. Jag kan ju inte bara ha en gardin i vardagsrummet. Nej, så jag får leta vidare.
Gjorde av med jättemycket pengar. Har bara en hundring kvar att leva på denna månad, tills Wille får lön. Får snåla på maten lite. Jag har bara köpt mat och sånt som vi behöver och mina 700 kr försvann bara sådär. Mat är så dyrt!

I natt behöver jag och bebis inte sova ensamma i den stora sängen. Wille är ledig över helgen. Han har nämligen jobbat natt. Skönt att ha han hemma. Bebisen har bökat på hela natten. Jag vet inte hur jag ska ligga för att bebisen ska bli nöjd över sovställningen.

Det ser ut att vara ganska fint väder idag. Så det blir nog att ta sig ut en sväng skulle jag tro. Skönt med Fredag är det också. På helgerna brukar det komma bra program på TV.

Två veckor kvar tills nästa barnmorskebesök är det också. Då ska hon förmodligen ta blodprov av mig. Slapp det förra gången eftersom det var påsk. I maj ska vi också på vår första föräldrargrupp eller kurs eller vad man nu ska kalla det. Konstigt att det börjar så sent tycker jag bara.

Nu har jag babblat på om en massa saker. Har inget annat föfr mig just nu. Wille sover och snarkar och jag sitter vid min bärbara dator. Ska väl börja städa rent grillen snart. Nu ska jag fixa mig och klä på mig.

Vi hörs när vi hörs!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0