Frukostkorv i ugn + potatissallad

Idag tillagade jag korv i ugn. Det blev supergott!

Detta behöver man:

Frukostkorvar (Jag köpte mina ifrån Åsby, supergoda)
Potatissallad
Riven ost
Senap
Ketchup
Bostongurka

Gör såhär:

Skär frukostkorvarna så att du kan fylla dem. Sen fyller du dem med senap, ketchup och bostongurka.
Till sist så strör du över den rivna osten.

Sen är det bara att låta dem vara inne i ugnen på 175 grader. När korvarna fått färg och osten börjar bubbla till så vet man att de är färdiga. Om det "pyser" om korvarna när du tar ut dem så vet du garanterat att de är klara.
Inte komplicerat alls.

Sen är det bara att servera med potatissallad. Till det drack jag iste, vilket är supergott. I alla fall nu när det börjar bli varmt ute.





Resultatet



På tallriken


Jag blev väldigt nöjd med måltiden. Tog inte alls lång tid att göra och
dessutom var det gott och lätt tillagat.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0