Graviditetsvecka 18

Bebisen sparkar på för fullt. Ibland känns det mer som bubblor och ibland kan det vara rejäla sparkar och slag. Ibland måste jag gå upp och äta mitt på nätterna för att jag är hungrig.


Vi har hållit på att flytta så jag har haft fullt upp med att bära kläder, skor och lite annat som jag kan bära, det vill säga inga tunga saker.


Nu börjar det också bli lite svårare att hitta en bra sovställning. Det trycker också på långt nere på magen, känns ibland som jag ska tappa allt. Därför har vi nu köpt en magstödjare för gravida på Aros Baby, den kosta närmare 400 kr. Den är jättebra. Speciellt när jag bär på saker nu i och med flytten.


Jag brukar också smörja in magen med lotion, Oliva heter den från apoteket. Brukar klia på magen när den töjer. Det brukar också värka på vänster sida långt ner på magen och ibland så går det ner i vänster ben. Dock så mår jag fortfarande illa och spyr ibland, men inte varje dag.


Vi har hälsat på Madelene som nyss fått en bebis, Lilly. När Lilly låter så brukar min bebis i magen börja sparka. Det tycker jag är ganska häftigt.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0