Graviditetsvecka 19

Jag har råka sträckt magen under denna vecka. Det gjorde superont. Jag satt på toaletten och sen så skulle jag torka mig. Då vände jag mig för fort och sträckte mig på vänster sida av magen. Det gjorde så ont så jag höll på att trilla på golvet. Fick vila efteråt. Nu har jag lärt mig att jag inte ska göra några hastiga och snabba rörelser.


Jag har heller inte gått upp så mycket i vikt kanske mellan 1-3 kg.

I slutet av denna vecka så drabbades jag av vinterkräksjukan. Det var otroligt jobbigt.

Jag har både diarré och kräkningar. Jag får inte i mig någon mat och knappt någon vätska alls.


William har fixat vätskeersättning åt mig. Det är det enda jag kan göra nu för tillfället, att dricka detta. Men det smakar inte gott. Det är kokat vatten, salt och socker. William hade i farinsocker istället för vanligt socker. Jag tar en klunk var femte minut. Bebisen i magen sparkar på för fullt och jag har dåligt samvete för att jag inte kan ge bebisen mat. Men som tur är så kan bebisen ta av mina reserver.


Barnmorskan sa att det i alla fall inte är någon fara för bebisen, bara att det är jobbigt för mig.

Känns surt att jag nyss blivit av med influensan och då blir jag smittad av vinterkräksjukan istället. Hade sådan otrolig värk i ryggen, magen och höften. Jag grät och skrek, men William var så snäll och tog hand om mig. Han städade hela lägenheten och höll allting rent. Han böt sängkläder, tvätta toaletten och passade upp mig. Ibland skicka han mig ut på balkongen så jag fick frisk luft. Han vädrade hela tiden i rummen och gav mig vätska. Dessutom skicka han in mig i duschen ibland så jag fick tvätta mig ren. Han tog verkligen bra hand om mig.

Tråkigt att behöva inviga vår gemensamma nya lägenhet på detta vis, men så kan det vara ibland.


Jag har inte rört på mig så mycket utomhus de senaste veckorna. Jag har haft fullt upp med flytten och efter det så blev jag ju sjuk igen


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0