Graviditetsvecka 20

Jag slutade att spy och ha kraftiga diarréer efter en dag. Jag hade också lite feber 38 grader. Men jag tog ingen Alvedon, hade nog ändå inte kunnat behålla den.   

William höll koll på mig hela natten och kolla tempern. Lyckligtvis så fick jag sova hela natten utan att behöva springa på toaletten.

Nästa dag mådde jag bättre, men jag hade så fruktansvärt ont i huvudet. Jag hade en enorm vätskebrist. Men jag har ju så svårt att få i mig vätska. William var snäll och koka ris och torsk till mig. Det är det enda man kan äta när man är magsjuk, eftersom det är vänligt för magen.


Jag har fått en konstig smak i munnen och i näsan. Svårt att förklara smaken med det är lite beskt och nästan lite surt. Oftast har jag svårt att äta i samband med detta.


Det märks att magen börjar bli stor nu eftersom jag känner mig väldigt tjock och har ibland svårare att andas. Känner mig uppsvälld precis som om jag vore proppmätt hela tiden. Har blivit enormt torr om armbågarna samt har väldigt torra händer.


Nu har jag sammanlagt gått upp ungefär 5-6 kg. Innan jag blev gravid vägde jag runt 56-58 och nu väger jag runt 62 kg.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0