Graviditetsvecka 21

12/3-09 var det dags för ett barnmorskebesök. Halv 12 skulle vi vara där. Allt gick bra. Hon lyssnade på bebisens hjärta och tog blodtryck på mig. Bebisen tyckte inte alls om att bli störd av apparaten som barnmorskan lyssnade på hjärtat med. Bebisen sparkade jättemycket. Men allt var normalt. Sen pratade vi om allt möjligt. Jag och William hade massor med frågor till Kristina. Hon tyckte dock att jag skulle röra på mig mer och sysselsätta mig med mer om dagarna. Så nu har jag fullt upp. Försöker ta promenader varje dag. Åtminstone en halvtimme långa och sen fixar jag med lägenheten och städar.

Barnmorskan klämde också på magen och hon sa att den var lagom stor. Inte för liten och inte för stor, så det känns bra. Trots det så känner jag mig ganska liten.


Illamåendet har blivit en aning bättre. Jag har inte spytt sen magsjukan. Det går också ganska bra att äta. Fast jag tycker att jag äter ganska lite. Men jag äter så jag blir mätt i alla fall.


Ungefär runt 95 cm är jag nu runt midjan. Bebisen sparkar på och man börjar känna det alltmer. Det blir liksom starkare. William brukar också ligga och känna hur bebisen slår och sparkar. Så underbart!


Nu har det börja sticka, dra och riva samt svida mer i magen än vad det har gjort tidigare. Innan så har det varit mer som mensvärk, har fortfarande kvar den värken som kommer lite då och då, men det känns annorlunda nu. Fast det är inte så konstigt med tanke på att bebisen bara blir större och större.


Jag har blivit så otroligt sugen på bacon men lingonsylt hela tiden. Så det har blivit av att äta en hel del utav det. Barnmorskan sa att det inte var någon fara att äta salt bara man inte äter överdrivna mängder.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0