Påskpynt och Västeråstripp!

I natt sov jag själv eftersom William jobba natt. Drygt att ha inte dela den stora sängen med Wille. Men, men man behöver jobba för att få pengar.
Jag vaknade på förmiddagen genom att höra en knackning på dörren. Jag trodde jag drömde, men jag gick upp och kika i kikhålet i dörren ändå. Och jovisst stod min syster Maria där med Olga. Hon ville ha stegen för att de skulle klippa träden på tomten. Efter det åt jag frukost och klädde på mig. Sen ringde jag och fråga ifall min syrra ville hänga med mig ut och plocka videkissar så jag kunde påskpynta lite här hemma.
Vid 12:00 åkte hon och lämna mamma på jobbet och sedan åkte Maria och jag upp till kolarbysjön för att plocka lite videkissar. Vi tog Olga med oss. Hon var helt överlycklig som fick springa i snön. Hon verkligen dök ner i snön med nosen.

Jag trilla ner i ett hål med ena foten. Det var snö ovanpå så jag såg ju inte. Sen så trilla jag ner i ett till hål men denna gång var det vatten i det. Blev lite blöt om foten bara.

Vi åkte tillbaka hem sen och jag satte mina videkissar i en vas med vatten och pynta dem med fjädrar.
Efter det så ringde jag till pappa och fråga ifall vi skulle åka till Västerås. Klockan var runt 13:00. Vi skulle inte hinna mycket men vi tänkte åka dit och äta sallad på Vivaldi. Jag hörde av mig till Maria och hon kom hit, sen åkte vi.

Vi kom hem ifrån Västerås runt 19:00. Vi hade det jättetrevligt. Jag köpte en skärbräda på IKEA. En röd. Nu har jag en för kött och en för grönsaker. Blir bra det. Har ju en vit sen innan.

Det var supergott med sallad på Vivaldi. Jag åt med räkor och kräftstjärtar + pasta och andra grönsaker. 

I morse vaknade jag upp och hade ingen aning om hur dagen skulle se ut, och sen visade det sig att den skulle bli fullspäckad. Ibland kan man ha otroligt kul med familjen. Tur att man har en bra familj måste jag säga och en mycket snäll pappa. 

Snart ska jag se på Robinson.  Ciao !Nu är det riktigt färglatt i vårat vardagsrum. Härligt med en färgglad påsk,
man blir så mycket gladare då!Syrran hjälpte mig att plocka. Jag tog med mig en sax så hon klippte av 
videkissarna. Blev riktigt maffigt!  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0