6 TIMMARS SÖMN

Jag har verkligen världens bästa dotter!
Jag trodde jag skulle ha en tuff natt framför mig. Men gissa vad? Jag fick sova hela 6 timmar i sträck.
Jag vakna halv åtta och var helt utvilad. Sen bytte jag blöja på Evangeline och efter det gav jag hennes magdroppar samt amma henne. Sen lade jag mig i sängen och sov till 11.

Jag har även varit ute på en långpromenad med dotran (som Wille brukar säga).
Vi var ute med vagnen i nästan 2 timmar. Tog en sväng förbi Emelie också för hon ville ge ett paket till Evangeline. Det var ett par jättesöta jeans med hello kitty motiv och ett par rosa strumpor med blommor på.

Väl hemma igen så värmde jag en matlåda som jag haft i frysen. Sen har jag och Evangie legat och mysit i sängen hela tiden. Jag har kikat på TV också.

När vi var ute och gick så börja det ösregna. Jag fick springa in i 5:an på Ringvägen och stå där inne i trapphuset ett tag tills det lugnat ner sig. Det har verkligen varit ett konstigt väder idag. Ena sekunden blåste det och ösregna sen nästa så sken solen och det var supervarmt.

Jag känner fortfarande att jag är lite svag i bäcken när jag är ute och går. Jag måste helt enkelt ta det lite lugnare när jag är ute och går. Nej nu ska jag lägga mig ner och mysa med min dotter igen. Fast jag borde egentligen torka damm i sovrummet. Men vi får se hur mycket jag orkar.Evangeline ligger i pappas famn med sina nya vackra skor på sig.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0