EN HELG UTAN PAPPA-WILLIAM

Idag blir jag och min underbara lilla flicka ensamma hemma hela helgen.
William åker nämligen bort på övning.
Får se hur detta ska gå.
Första gången jag kommer vara helt ensam hemma med henne på nätterna.
Men det ska nog gå bra eftersom jag nästan är helt återställd.
Jag kan ta mig upp ur sängen själv och jag kan göra allt på egen hand nu.
Skönt! Trodde jag aldrig skulle bli bra igen. Men det blev jag tack och lov.
Men nu måste jag gå upp på nätterna och byta blöja samt mata henne. Tidigare har jag bara behövt gå upp för att mata henne medan Wille bytt blöja. Men jag klagar inte. Jag älskar min lilla principessa så mycket, så jag gör vad som helst för henne.

Mest synd är det nog om pappa-William tror jag. Han har haft gråten i halsen hela dagen. Han tror att jag inte ser, men det gör jag. Han är så otroligt ledsen över att behöva lämna mig och Evangeline hemma ensamma hen HEL helg.
Han får jätteont i magen bara han lämnar Evangeline över dagen. Så får se hur detta ska gå nu när han ska iväg på militärövning en hel helg, dessutom ska han åka långt bort så han kommer inte vara i närheten heller.

Som tur så har jag ju mina föräldrar här i samma hus, så det känns ju skönt. Så om jag behöver hjälp så kommer jag nog också att få det.

Ikväll ska jag bada min lilla tös för första gången sen BB. Tidigare har William gjort det för han har så gärna velat. Så nu blir det upp till bevis. Nej då, men jag ska i alla fall bada henne helt själv. Lika bra att jag lär mig, jag kommer ju inte alltid ha folk nära till hands som kan hjälpa mig.

Nu ska jag börja göra iordning mig. Jag har nyss duschat och ska snart gå ut med vagnen.
Förresten jag har köpt en duschcreme från Yves Rocher som luktar så otroligt gott.
Kaffebönor från Brasilien. Åh vilken härlig doft den har. Den luktar kaffebönor blandat med kola.
Så nu luktar jag supergott. Nästan så jag vill äta upp mig själv. Dessutom gör den huden jättemjuk så man behöver inte ens smörja in sig efteråt med lotion. Den är helt perfekt! Jag har en likadan som luktar apelsin också.

Nej nu är det slut snackat, för jag måste säga hej då åt min älskling och göra iordning mig själv + Evangeline som just nu ligger och pratar med mumisarna i sitt babygym.
Kommentarer
Anonym

Byter du inte blöja i samband med amningen?:S

Lite nyfis bara, men har du inte kunnat gått och stått innan?

2009-08-28 @ 18:18:03
Elin svarar

Oftast när man byter blöja på henne så vill hon ha mat efter och då ammar jag henne självklart. Så när Wille har bytt blöja så har jag förberett inför amningen. De två första veckorna var hemska. Då kunde jag knappt gå, stå, sitta eller ligga. Då fick jag ta alvedon mot smärtan. Detta berodde på stygnen. Men nu är jag uppe och går iprincip som vanligt igen. Vilket känns väldigt skönt.

2009-08-28 @ 19:19:39
URL: http://elinalice.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0