IGÅR + IDAG

God Morgon!
Eller ja... för mig i alla fall, klockan är ju över 12. Natten har varit bra.
Vi kom hem sent igår ifrån Västerås då vi varit där en hel dag och shoppat saker åt Evangeline.
När vi kom hem så somna jag som en stock. Fast jag matade Evangeline först.
Jag behövde bara mata henne 2 gånger när vi var inne i Västerås. En gång på IKEA och en gång i parkeringshuset, i bilen. Annars så sov hon bara, och vi var där hela långa dagen. Helt otroligt. Men när hon väl vaknade och åt, så åt hon MYCKET! Fick ge av båda brösten till henne.

Hur som helst så sov jag från 24:00 till 03:30. Då jag mata henne. Sen nästa vända så vakna hon vid 8 och nästa gång vid 11. Däremellan har jag sovit. Hon är så underbar vår lilla flicka. Världens bästa!
Trots att vi hade med henne överallt igår i vagnen, så saknade jag henne så otroligt mycket för hon sov ju bara. Så jag mös lite med henne när vi kom hem sen.

Just nu ligger Evangeline i sitt babygym som jag köpte åt henne igår. Hon älskar den! Självklart så är det ett muminbabygym. Hon skrattar och är så glad över att få se på alla saker som hänger.
William köpte en mobil till henne. Ja alltså nu menar jag en mobil som man hänger ovanför sängen, så ni inte tror något annat. Det är massa olika djur på den i olika färger. Sen spelar den en jättefin melodi också "somewhere over the rainbow". Det är nästan så jag måste ha den på för att kunna somna. Väldigt mysigt. Den älskar hon också. Hon lyste verkligen upp när hon fick se på den igår natt.

Just nu är William i Avesta med bilen på service, och jag är hemma med Evangie. Senare idag när pappa kommer hem från jobbet så ska vi åka till Västerås igen. Pappa ska nämligen se på en lägenhet i Haga. En etta bara.
Jag ska ju börja plugga nästa år och pappa är så omtänksam och tänker på mig. Han vill nämligen att jag ska ha någonstans att ta vägen då, så jag slipper pendla hela tiden. Dessutom vill han ha en etta där för att då kan man ju vara där på helgerna, eller när man är ledig. Det finns ju lite mer att göra i Västerås än vad det finns i Fagersta om jag säger så...

Nej, snart måste jag äta frukost. Börjar bli riktigt hungrig nu plus att jag måste byta blöja på min dotter.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0