ANDRA ADVENT

Nu är det redan andra advent. Många klappar ligger redan under granen och Evangeline var med när jag tände det första ljuset. Idag har jag haft så fullt upp så jag har glömt att tända det andra. Kan göra det imorgon bitti istället tillsammans med min kära lilla familj som jag älskar så mycket.
Jag var hemma hos mina föräldrar hela dagen idag. På kvällen såg vi på söndagsfilmen "Jakten på lyckan" den var jättebra tycker jag. Men sorglig. Evangeline bajsa ner sig hos mina föräldrar så mycket så jag fick byta kläder. Sånt som händer. Bajset luktade verkligen surt. Undra vad jag har ätit?!
Jag ringde till Willes föräldrar men ingen svara, ringde flera gånger. Så då fick det vara. Då gick jag hem till mina föräldrar istället för hans. Jag tänkte att de kanske ville träffa Evangeline, men det får i såna fall bli en annan gång. Mamma bakade kaka till julen, så jag fick smaka en liten bit. Sen åt vi lax.
När Wille sluta jobbet kom han dit och vi var där hela kvällen. Det var skönt att bara vara där en hel dag. Att bara umgås med familjen och prata lite. Sen såg vi igenom lite gamla fotografier. Det var mysigt. Jag hittade en bild på mig när jag var bebis, där är Evangeline exakt lik mig. EXAKT. Wille blev helt upp i varv när han såg hur lika vi var. Det var roligt. Han var tvungen att  ta bild på fotografiet. Det blev en jättemysig andra advent måste jag säga.Evangeline var med när jag tände första ljuset på första advent.
Mysigt.


Vår otroligt fina och mysiga vita julgran. Jag älskar vår nya vita julgran.
Men det var jobbigt att klä den.
Alla julkulor och dylikt hade inget snöre, så jag var tungen att sitta med tråd och sax och trä igenom samt knyta och sedan hänga upp. Det tog ca 2 timmar för ett paket. Med mellan 20 till 40 julkulor och liknande.
Ojoj vilket jobb jag hade med denna pyntning ska jag tala om för er.
Nu finns det dock väldigt mycket julklappar under granen. Vilket inte finns på denna bild.
Granen är väldigt stor också. Tror den är över 210 cm lång.Kommentarer
Jenny

Jo den blev jätte fin. Men såg rätt spretig och tanig ut utan allt lull lull.. :P

2009-12-08 @ 23:02:18
URL: http://littleangeleyes.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0