JA JAG ÄR MAMMA

Idag när jag skulle ut och gå med Evangeline så träffade vi på en dam i trapphuset som vi stannade och prata med. Hon tyckte Evangeline var så otroligt fin och att hon hade ett vackert namn.
Sen så tyckte hon också att hon verkade så nöjd och glad hela tiden. Evangie skratta hela tiden när hon prata med henne. Så söt min flicka är.

Sen frågade hon ifall jag var moster eller faster till barnet. Då sa jag "Nej jag är mamma". Då trodde hon inte riktigt sina öron. Hon tyckte väl att jag var så ung. Men det var lite roligt tyckte jag.
Sen begav vi oss ut i vinter kylan.
Ordentligt påklädd var hon i alla fall. Men det var nog inte riktigt jag. För jag frös enormt mycket. Men när man gick snabbt så var det mycket bättre.

Kommentarer
Anonym

haha! Jag är lika gammal som dig & bor med min sambo, och det brukar hända mig att folk som knackar på dörren hemma hos oss frågar om min mamma & pappa är hemma:-P det har även hänt i telefon:P

2009-12-18 @ 11:37:50
Elin svarar till anonym

Haha ja du ser... så hände det för mig också när det var några som knacka på dörren. De fråga om jag hade någon vuxen hemma. Sånt kan vara lite roande faktiskt.

2009-12-18 @ 13:08:59
URL: http://elinalice.blogg.se/
Lindsey

åh 4 timmar vad skönt :) ja fy mardrömmar är hemskt! Men hur lång tid tog det för dig tills du kände dig hyffsat återställd där nere då? Jo deppigheten är jobbig för den kommer så oväntat, men de är ju som du säger att det har varit så påfrestande för kroppen med allt, så det är ju inte konstigt!Va fin bild på er!!

2009-12-19 @ 23:16:20
URL: http://creadiem.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0