STÅ UPP

Evangeline har blivit så otroligt stabil nu. Hon kan stå länge och nästan helt själv.
Men jag vill inte att hon ska göra det så mycket, eftersom hon är så liten än och jag vill inte riskera att hon blir hjulbent. Bebisar i hennes ålder är ju så mjuka i benen än. Man ska inte skynda på dem med att gå eller stå själv. Utan man måste låta dem få utvecklas i sin egen takt. Vi brukar träna lite, men inte så mycket.
Så det inte blir så påfrestande för henne. Men jag måste säga att hon verkligen ttycker om att stå.
Sitta och ligga kan vara ganska tråkigt. Men när hon får stå upp då blir hon minsann jätteglad.
Hon skulle nog kunna stå helt själv utan att man håller i henne om hon får stödja sig mot något.
Men det vågar jag inte låta henne göra än.Se så duktig min flicka är.
Mammas prinsessa.
Ibland måste man bara skratta åt hennes miner.
Så mycket glädje som hon ger mig, kan ingen annan lyckas med.


Mammas hjärtaKommentarer
Assitulgo

Jag har hört att det är en myt det där med hjulbenthet och så, det ska nog inte vara någon fara att träna lite :) Sådant går ju alltid bort dessutom, om de blir hjulbenta så är dem det bara som små barn.

2009-12-16 @ 13:46:13
URL: http://emilwidh.blogg.se/
Anonym

Låt henne stå om hon vill det, de är bara en myt som oftast de äldre använder. Läste ditt inlägg precis innan jag gick ner till bvc så jag passade på att fråga..

2009-12-16 @ 18:05:29
URL: http://xandrasbebis.blogg.se/
karin

ni har en väldigt vacker dotter <3 glad för eran skull att hon är så snabb i sin utveckling. jag läser utvecklingspsykologi just nu, och där står det att barn som växer upp med båda sina föräldrar i en bra hemmiljö och bra social miljö, utvecklas snabbare. relationen mellan mor och dotter är den viktigaste under bebis-tiden. den kärlek och trygghet ni ger henne kommer bara visa på positiva effekter när hon blir äldre. glad för eran skull och för eran familj. mitt hjärta slår för er <3 :)

2009-12-16 @ 18:14:03
Elin svarar till Karin

Åh tack Karin <3 det betyder verkligen mycket för mig när du säger så fina ord. Du är en underbar vän. Jag försöker verkligen ge henne av mig själv så mycket jag kan. Man kan ju bara inte låta bli att älska henne. Hon är så underbar. Jag kunde inte ha fått ett bättre barn än henne. Saknar dig vännen.

2009-12-16 @ 20:23:29
URL: http://elinalice.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0