2009-02-18 Tripp till Virsbo

Onsdagen den 18/2-09 åkte jag, William och mamma iväg till lilla Virsbo. Mamma skulle till Ingegerd och jag och William åkte istället till Madde och Mats. Vi lämnade av mamma hos Ingegerd först sen åkte vi vidare.
Vi hade det trevligt och vi satt och prata i flera timmar.
Jag fick hålla i deras lilla bebis Lilly samt mata henne med flaska. Hon är så söt.
Lilly är väl runt en månad gammal nu. Jag längtar jättemycket efter våran lilla bebis nu. Vill ha sommar, helst juli för då kommer vår lilla parvel ut.

Efter att vi varit hos Madde och Mats i några timmar så ringde jag mamma och fråga ifall hon också ville komma och se på bebisen. Hon ville det så Wille fick åka och hämta henne. Sen fick även mamma hålla i Lilly. Mamma blev överlycklig när hon fick hålla i en bebis.

Vi fick även träffa deras hundar. Två stycken. Väldigt pussvänliga och mycket energi har dem. Man får akta så de inte hoppar upp på en bara. Den ena gjorde det, Lexie, hon hoppa på magen men det var ingen fara med det, hon är ju inte så värst tung direkt.

Hur som helst så hade vi det trevligt och det var roligt att få komma och hälsa på. På kvällen åkte vi hem igen och jag var superhungrig. Min bebis sparka på i magen och ville ha mat. När vi kom hem sen så åt jag en hel skål med vindruvor. Usch vad jag mådde illa efter det sen. Efter det blev jag så otroligt trött så jag la mig ner och sov efter att ha druckit en juice.Jag och Lilly
Jag och Lilly


William med Lilly
William och Lilly


Mamma och Lilly
Mamma och Lilly


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0