2009-02-23 En resa med Karin till Virsbo

Idag kom Karin och hämta mig i Fagersta efter att hon varit hos arbetsförmedlingen. Sen hoppa jag in i hennes vrålåk och så körde hon till Virsbo. Först stanna vi till på Statoil i Fagersta för att jag skulle köpa en Ramlösa.
Sen fortsatte vi vår lilla resa. karin hade nämligen frågat mig dagen innan ifall vi skulle åka till Virsbo och hälsa på Madde och bebisen. Det säger man ju inte nej till. Karin bor ju också i Virsbo så det var snällt att hon hämta upp mig när hon ändå var i Fagersta.

Vi hade det jättetrevligt i bilen. När vi kom fram sen till Madde så låg Lilly och sov. Men hundarna, Bella och Lexie, var pigga och katten, Maja, höll på med något mystiskt i köket. Vi hörde bara en massa prassel. Fast vi titta aldrig efter vad hon höll på med. Det var mycket bekvämare att sitta i soffan.

Lilly sov mestadels och jag, Karin och Madde hade jätteroliga samtalsämnen om allt möjligt. En rolig sa är att när Lilly börjar prata på eller göra ifrån sig ljud så börjar min bebis i magen att sparka. De kanske pratar med varandra, vem vet?
När Lilly tillslut vakna så fick jag hålla i henne en liten stund för Madde skulle göra mat å Lilly i köket. Värma ölite mjölk, eftersom hon äter från flaska.

Senare så gick vi alla ut på balkongen. Madde skulle röka. Sen såg vi på rådjuren som var i skogen mittemot. Madde fick för sig att försöka få ner den isiga snön som hängde från balkongtaket. Och tillslut så lyckades hon. Allt föll ner, från tredje våningen, högst upp, rakt ner på marken. "Dunk" hörde vi och alla börja skratta. Det lät verkligen högt. Som en bomb ungefär. Tur att ingen människa gick där nedanför.

Vi hade det i alla fall väldigt trevligt och vi borde kanske ses lite oftare än vad vi gör.

Karin skjutsa hem mig till Fagersta igen när det var kväll och mörkt ute. Vi hade en jätterolig bilresa.
När jag hoppade ut ur bilen så höll jag på att halka ihjäl mig. Men jag lyckades stå på benen i alla fall. Det var riktigt halt ute med andra ord.

Men jag gör gärna om det snart igen med tjejerna. Så fort vi får i ordning hemma hos oss efter flytten så får alla vänner gärna komma hem till mig också och hålla mig sällskap..

Lilly hemma hos Madde och Mats
Lilly sover med apan

 

Karin och Lilly
Karin och Lilly

 

Mamma-Madde med Baby-Lilly
Mamma-Madde och glada lilla söta baby-Lilly


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0