Graviditetsvecka 11

Då har det redan gått 11 veckor, snart tre månader. Känns bra. Då och då har man ju dock varit lite orolig för att något ska gå snett nu när man kommit så långt.

Illamåendet fortsätter, få ha assistenter (mamma, pappa eller Wille) som hjälper mig med att ta fram mat ur kylskåpet och ge mig saft. Helt tokig i svartvinbärssaft. Jag har köpt åksjuketabletter på apoteket, men har ändå inte tagit dem. Barnmorskan sa att jag kunde äta dem för att dämpa mitt illamående. Men istället så blir man ganska vimsig av dem. Så jag låter nog bli. Ska försöka att inte ta några mediciner alls under min graviditet.

Dock har jag spytt några gånger. Har redan köpt massor med bebiskläder, även skötbord och sängen är köpt. Lika bra att börja tidigt så man har råd med allt. Vi köper saker lite allt eftersom, alltså lite då och då, när det finns pengar över.

Jag är väldigt trött jämt. Tröttare än vad jag var i början. Kanske är för att bebisen växer så fort nu. Jag känner verkligen hur min lilla plutt växer inne i magen på mig. Känns ungefär som mensvärk. Ibland kan det även kännas bak i ryggen.

Jag har också börjat smeka min mage nu. Bebisen blir harmonisk och känner sig trygg när han/hon känner mammas smekningar. Snart så är det väl dags att börja köpa mammakläder också. Vill ta på mig jeans igen. Har hittills bara gått med mjukisbyxor eller leggings som underdel. Mina tröjor kan jag fortfarande ha. I alla fall de som är töjbara.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0