Graviditetsvecka 12

Nu är risktiden över (2/1-09). Bebisen har utvecklats till en individ och alla organ är i stort sätt på plats. Nu ska bebisen bara växa och utveckla sina organ lite mer. Men som sagt pusslet är ihop plockat. På onsdag (7/1-09, kl:17:00) ska jag och Wille till vår barnmorska Kristina.

Det enda jag vet som kommer att hända då är att hon ska ta blodprov på mig. Tycker dessvärre inte om att bli stucken i armen eftersom jag blir så yr och illamående efter att de tagit blod av mig. Men jag står nog ut med det. Besöket hos barnmorskan gick bra.

Tog blodprov, urinprov, blodtryck och vikt. Hade gått ner lite i vikt men ingen fara med det. Det beror antagligen på att jag spyr mycket och att jag inte kan äta så mycket mat.

Alla värden var normala. Nu är även ultraljudet bokat. Det blir den 9/2-09.

Förövrigt så mår jag fortfarande dåligt lite då och då samt spyr.

Piggelin är inne just nu för mig. Äter en isglass nästan varje dag. Då får jag i mig vätska också. Vilket är mycket viktigt, så att man inte blir uttorkad.

Jag försöker tänka positivt, men ibland kan det dock förekomma en del negativa tankar. Kanske har jag för lite att göra om dagarna? Magen bara växer och växer i alla fall. Det är mycket positivt. Börjar synas ganska mycket på magen just nu. Den lilla kan ju höra mig och min omgivning också. Höga ljud är inte så bra, man ska ju inte göra bebisen orolig eller rädd där inne.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0