Graviditetsvecka 15

I vecka 15 + 3 dagar så mådde jag jättedåligt på morgonen. Åt frukost, flingor och mjölk, och efter det fick jag lov att springa in på toaletten och spy. Första gången på över en vecka.

Hostan har jag fortfarande kvar. Jag har börjat bli yr i huvudet och fått huvudvärk lite oftare.

Jag skulle verkligen behöva gå ut mer istället för att bara sitta inomhus och inte göra något.

Men när jag mår dåligt så vill jag bara vila. Snart ska vi flytta också så jag kommer att ha fullt upp med det, sen så ska jag försöka gå ut och gå mer i den friska luften har jag bestämt.

Dock måste jag ta något med mig att äta eftersom jag mår illa när jag är ute och går för länge.

Täppt i näsan har jag också blivit alltmer. Jag tappar hår väldigt lätt. Mitt hår är ganska risigt.

Det som också kan vara lite besvärligt är min tröga mage. Vilket gör otroligt ont.

Jag är väldigt känslig också. Jag tycker inte om när folk svär eller säger fula meningar, då tar jag illa upp. Ibland börjar jag gråta bara för att William skämtar om något olämpligt eller liknande. Jag har även köpt mina första mammakläder. Två par mjukisbyxor som går över magen och en tröja. Köpte på HM i Västerås. Mina vanliga kläder kan jag knappt ha längre eftersom de spänner för mycket i magen, vilket är obekvämt.

Ibland saknar jag träningen, men har ingen ork. Vill inte överdriva. Bebisen måste ju må bra. Jag ska i alla fall börja promenera. Det är det bästa träningssättet för gravida.

Gymmet kommer jag att skippa. Skulle gärna vilja simma men mamma tycker det är en dålig idé, eftersom man kan få bakterier i underlivet då det är extra känsligt nu.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0