Graviditetsvecka 4


Nu har det gått en månad. Efter att mensen blivit försenad i två veckor så gick jag till ungdomsmottagningen den 24 november och gjorde ett graviditetstest hos barnmorskan där.

Hon ställde lite frågor. Efter att vi pratat lite om situationen och så, och hur jag skulle göra om det var så att jag var gravid. Sen så gav hon mig resultatet.  

"Det här ser väldigt positivt ut" säger hon.

Åh vad glad jag blev. Men också chockad. Sen fick jag tårar i ögonen när hon sa: "Du kommer bli mamma i mitten av juli år 2009".

Jag berättade för William när han kom hem ifrån jobbet mellan 22:00 och 23:00.

Jag sa till William att det fanns en present som jag köpt, och att den ligger gömd inne i sovrummet. Han letade och letade men inget hitta han. Sen frågade han vart den egentligen var. Då sa jag här och höll mig på magen. Sen berättade jag att vi ska bli föräldrar i sommar.

Han blev nog också lite chokad, men samtidigt väldigt glad. Jag såg hur han fick tårar i ögonen när jag berättade för honom att han ska bli pappa i juli.

Vi lade oss ner i sängen och han bara kramade och smekte min mage.

"Vi ska bli föräldrar William" sa jag.

Vi kunde inte göra något annat än att skratta oss lyckliga. Nu kommer jag ha en fantastisk tid framför mig, och jag längtar tills jag ska bli mamma och få hålla i mitt barn. Nu börjar mitt liv på riktigt.

 


Kommentarer
Linnea

Hoppas allt kommer gå bra för er :)

2009-02-06 @ 19:23:26
URL: http://linneaberg.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0