Graviditetsvecka 5

Den 26 november gick jag och William till Bergslagssjukhuset i Fagersta. Vi skulle till barnmorskan för första gången. Spännande.

När vi träffa vår barnmorska så bemöttes vi väl. Vi fick fylla i papper inne i ett rum om alkohol. Sen prata vi lite och hon tog upp en massa uppgifter som hon skrev på datorn och registrerade om oss. Det visade sig att Kristina, barnmorskan, och William hade en hel del gemensamt. Bland annat att båda kom från Ecuador. Fast hon såg helt och hållet svensk ut och hade värsta Fagersta-dialekten. Men hon hade rest mycket visade det sig. Men det var trevligt att prata och jag kände mig väldigt lugn, ingen rädsla alls.

Redan nu har jag lyckats spy en gång, hatar att spy, men jag gör allt för min lilla bebis så det var det värt. Jag känner också att jag börjar må illa mer och mer och jag tål inte alls lukten av kött. Bara jag tänker på fläskfilé så får jag kväljningar, samma sak gäller köttfärslimpa.

Innan vi gick ifrån barnmorskemottagningen så tog hon ett stick i fingret på mig, för att se vilket värde jag har. 124 visade det sig. Hon sa att jag måste fortsätta äta vitamin och mineral tabletter som innehåller mycket järn. Men hon rekommenderade att jag kunde köpa vitamintabletterna Kvinna som är ännu bättre. Nästa gång vi ses är den 7 januari


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0