Tabbe

Igår såg jag och pappa på Melodifestivalen deltävling 3. Mamma jobba och William höll på med lägenheterna och efter det duscha han. Så då blev det bara jag och pappa. Men i alla fall så sa pappa att jag skulle ringa och rösta på EMD, han tyckte den låten var bättre än Rigos, fast det tyckte jag också såklart.
Det var typ bara 19 sekunder kvar eller nåt sånt och jag blev jättestressad när jag skulle slå in numret.
Gissa vad Elin gjorde då? Jo hon slog in fel nummer.
Jag slog in Rigos nummer. När jag lyssna i luren så hörde jag hans röst och jag blev alldeles stel i kroppen. Jag fatta inte riktigt hur det hade gått till. Haha men så var det, jag slog in fel nummer och när min röst var registrerad så var röstningen avslutad. Jag våga inte berätta för pappa. Haha... Jag blev så rädd. Tänk om Rigo skulle vinna nu med bara en röst och den rösten var ifrån pappas telefon, som jag dessutom ringt in med. Jag blev lite nervös där för en stund faktiskt. Men sen så vann ju EMD i alla fall och då var det ju lugnt. Då berättade jag för pappa om min tabbe.
Fast han sa att det inte hade någon betydelse nu när EMD i alla fall lyckades komma vidare till Globen.

Jag berättade även för Wille om min tabbe. Han tyckte det var bra att jag röstat på Rigo eftersom de var tydligen kompisar, eller ja de känner varandra i alla fall. Haha och jag som skojat tidigare med pappa och sagt att bara för att han är latinamerikan i grund och botten så är han vän med Wille.
Allt det började med att pappa sa att alla latinamerikaner kanske röstar på honom, då sa jag att det skulle nog William göra. Fast vi höll mest på att skämta. Men sen så visade det sig att William visst det tyckte att han skulle vunnit, och jag hade rätt fast jag bara skämta.

Kanske var det så att jag kände Willes vilja undermedvetet och därför rösta jag på de som han ville istället för dem som jag ville? Haha ja det där kan man ju analysera djupare i om man vill, men det tänker inte jag göra.

Jag fick mig i alla fall ett äventyr denna kväll!

Elin Åberg


Kommentarer
Elin

haha ja gud så knäppa saker man kan göra när man blir pressad hahah :D Men tur att EMD gick vidare ändå ;D

2009-02-23 @ 12:53:29
URL: http://wolfeye.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0