Mat + såld lägenhet

Idag gick åkte jag och hämta mat från lasarettet, vilket jag gjorde igår också efter att jag varit hos barnmorskan.
Men idag var det riktigt god mat. Pasta med ost och skinksås.
Jag köpte givetvis en matlåda åt William också. Jag fick plocka maten själv och salladen själv. Då får man ta hur mycket man vill. Det är bra.

Nu har jag helt plötsligt blivit jättehungrig hela tiden. Fick lov att gå upp mitt i natten för att äta och detsamma gällde nu på morgonen. Fick gå upp och äta och sen lägga mig och sova igen. Jag åt Cheerios med mjölk. Supergott.

I natt vaknade jag också och kände att magen var uppe, låg på rygg, och spänd. Jag kände på den och den var alldeles hård och stor. Haha jag undrar vad bebisen gjorde den tiden på dygnet. Jag har ju haft värk i magen de senaste dagarna så antagligen växer plutten där inne. Härligt.

Idag har jag också varit ute en kort sväng i skogen med William och Olga efter maten. Sen gick vi in på Servus för jag ville ha dricka, Loka, och Extra Drops tabletter för halsen när jag hostar. Då träffade vi på Larsson som stod i kassan.

En till sak som är värd att nämna är att igår fick jag och William vår lägenhet såld. Härligt. Äntligen. I sista sekunden i princip. Vi sålde den för endast 5000:- men åtminstone så fick vi pengar för den. Nu har vi råd att köpa en soffa i slutet av månaden. Det hurrar vi för.
Soffan kostar ju inte bara 5000:- utan snarare kanske 13 000:- men 5000:- är en bra bit på vägen, och Willes lön kommer att räcka till att köpa den tack vare dessa 5000:-

Får se vad jag hittar på resten utav denna dag. Kanske ska hålla på lite med flytten, bära ner kläder och hålla upp dörrar. Sånt som jag kan göra. De andra ska flytta in på måndag så vi måste ha flyttat ut nu innan helgen. Min syster skulle komma och städa våran sålda lägenhet. Hon är bra på det och dessutom får hon 500 kr för att hon gör det.

Idag ska kontraktet skrivas på. Skönt att det äntligen kom en seriös köpare som höll sitt ord.


Pasta med ost och skinksås + sallad
Dagens lunch


Kommentarer
Jenny

Åh va gott med pasta och skink sås! Nu blev jag ju sugen på de.. =)Gud va roligt att den vart såld.. =) Så att den slapp gå till föreningen..Ha det bra! Kram Jenny

2009-02-18 @ 17:25:34
URL: http://www.jennyk2009.bloggagratis.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0