En äventyrlig dag!

Idag har varit en ganska händelserik dag. Klockan 4 i natt så gick jag pp för att kissa. När jag återvände till sängen så mådde jag jätteilla. William fick gå upp och göra "frukost" åt mig. Jag fick Cheerios med mjölk. Jag åt upp detoch drack lite vatten. Men usch så illa jag mådde. Satt på sängkanten med sopkorgen under mig. Men efter kanske en kvart eller halvtimme så bestämde jag mig för att lägga mig ner igen. Illamåendet hade blivit lite bättre i alla fall och jag hade inte spytt. Sen somna jag. William låg skavfötters med mig i min lilla säng hos mina föräldrar.

Jag vaknade igen runt 11:00 och 11:30. Sen gick jag upp, hoppa in i duschen och tvättade mig lite. Sen kissade jag i den lilla kisskoppen som jag skulle lämna in till barnmorskan. Måste ta ett urinprov efter att jag ätit penicillin.
Efter det så duscha jag lite snabbt igen. Sen åt jag en baguette med smör och ost.
William gick sedan ut med Olga och vi åkte efter det ner till lasarettet för att lämna mitt urinprov.

När jag skulle lämna över urinprovet hos barnmorskan så sa hon att jag skulle gjort det före halv 12 eftersom alla prover skickas iväg till Västerås då. Jag var där klockan 1. Det hade jag totalt missat. Jag fick en ny burk och ska lämna in prov igen på torsdag.

Efter det åkte jag coh William iväg lite överallt för att leta efter lunchställe. Men vi hamnade tillslut på Vallonen. Där träffade vi även på Linda och hennes mormor så vi satte oss där.
När vi varit där ett tag och ätit upp allt så började jag må jätteilla. Vi fick lov att gå. Sen åkte vi hem igen.

När jag precis kommit hem och just hunnit sätta mig vid datorn så skrev Larsson till mig på MSN. Hon ville att jag skulle hänga med henne på en promenad till stan, igen där jag nyss varit. Men jag ville gärna hänga på. Det är bara bra att jag får röra på mig och får frisk luft samtidigt. Bra att du gav mig en anledning till att gå ut Larsson!

Vi möttes utanför mig och vi gick tillsammans till Ica på stan för att hon skulle hämta ut ett "hemligt" paket.
Xena, hunden, var också med. Sen gick vi vidare. Vi gick även int till djuraffären. Vi hade det riktigt trevligt på vår promenix.
Vi började också att prata om hur alla, eller nästan alla, av våra vänner växt upp och bildat våra egna vägar och liv.

Dagens citat som kom ifrån mig: "Ja, jag är ju med barn och du har en dildo"

Haha ojojoj vad vi skratta åt det. Larsson hade nämligen en dildo i paketet som hon hämtat. Riktigt kul hade vi åt det där.
När vi stod utanför min port så ville hon se vad den hade för batterier. Men jag föreslog sen att vi skulle gå in istället. Jag hämta batterier med de passa inte. Så hon skulle få gå förbi affären och köpa istället.

Sen sa jag och Larsson hej då och jag följde med mamma och William till stan, Ica, igen. Men denna gång åkte vi bil. Sen så handla vi färdiga revbensspjäll. Sen åkte vi hem och åt upp dem.

Så denna dag har det hänt lite mer än vanligt. Men det har varit kul, speciellt mitt och Larssons dildoäventyr.


Elin Åberg


Kommentarer
Elin

Ja vårt lilla äventyr var väldigt roligt ! haha var för övrigt inget V9 batteri som ja trodde xD så slängde 30spänn i sjön haha för de var AA batterier som ja fick lov o gå över till morsan o sno hahaha ! :D

2009-02-24 @ 20:39:55
URL: http://wolfeye.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0