Graviditetsvecka 24

  

Det märks att bebisen växer mer och mer nu. Bebisen har inte sparkat så mycket, bara rört sig pyttelite, knappt så man känner. Börjar det bli ont om plats kanske? Jag har i alla fall haft värk i magen jämt nu. Det känns som mensvärk och det kan hålla i sig under en viss tid, sen går det över och sen är det återkommande.

Det har också börjat svida och bränna i magen, ibland i benen och armarna också. Lite märkligt tycker jag. Det drar också ofta i magen ungefär vid äggstockarna, fast lite högre. Det är nog "banden" som sträcker sig när livmodern växer.


Magen är formad på det viset att hela kulan är framåt. Bakifrån ser jag fortfarande smal ut, och det syns inte att jag är gravid. Endast om jag står på sidan eller framifrån så ser man min bebismage.


När jag ligger ner så brukar magen bli ganska platt, men ibland så trycker bebisen på jättemycket och man ser hur bebisen verkligen trycker sig utåt. Det är som en kula som är alldeles hård. Känns häftigt att nästan kunna ta direkt på bebisen. Ibland trycker bebisen på när jag går också, då måste jag gå som en gammal tant. Lutar mig framåt. Annars känns det jättejobbigt och spänt.Kommentarer
A&S

heej :) Om du gillar Twilight-serien besök vår site!

Uppdaterar 24/7 om allt Twilight-Relaterad!

Du kommer inte ångra dig.. ;D

-Anna & Sofia ♥Bra blogg btw..;)

2009-06-23 @ 17:06:37
URL: http://mouthwatering.blogg.se/
Anonym

va spännade, du har så mycket kul som väntar =)

2009-06-23 @ 17:08:42
URL: http://floosan.blogg.se/
Emma

vilken fin och enkel blogg du har =)Ha en bra dag, kram !

2009-06-23 @ 17:16:57
URL: http://emmanygreen.blogg.se/
Elin svarar

Tack för era fina kommentarer :)Ja nu har jag väntat så länge på bebisen så det ska bli kul när man äntligen ska få hålla i sin bebis.Ha det bra! Kram.

2009-06-24 @ 18:51:37
URL: http://elinalice.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0