Graviditetsvecka 33

Jag har haft värk i magen nu under flera dagars tid. Mamma säger att magen växt och svällt upp ganska mycket. Det är ju bra. Då vet jag att bebisen min växer där inne.

Jag har fått en liten pigmentrand på magen också. Fast den syns knappt. Väldigt, väldigt ljus.

Bebisen hickar på mycket. Bebisen sparkar inte mycket men den bökar mycket istället.

Jag brukar kunna känna ryggen och rumpan samt fötterna. En fot brukar sparka mig långt ut på höger sida. Magen brukar spänna väldigt mycket. Brukar bli två knölar på varsin sida om naveln, fast lite högre upp. Vet en om det är bebisens knän, fötter eller om det är livmodern som spelar sina spratt och gör sina övningar inför förlossningen.

Jag har fått mer och mer ont också. I magen främst. Det känns verkligen att jag börjar gå mot slutet nu. Det börjar bli tungt också. Brukar hålla i magen ibland. Fantiserar om att jag går och vaggar på min lilla bebis. Jag brukar prata med bebisen också. Tala om för den hur mycket jag älskar den och längtar samt väntar på att lilla bebisen ska komma till oss.

Bebisen verkar tycka om att duscha också. Den brukar vakna till då. Jag brukar nästan jämt prata lite med magen när jag duschar. Det är faktiskt väldigt roligt att prata med magen. Men också lite konstigt. Man vet att barnet är där inne, men man ser liksom inte barnet.

Men det ska tydligen vara bra att prata med magen.


Jag har dock haft väldigt många mardrömmar. Det händer allt oftare att jag slår William i sömnen och drömmer något hemskt.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0