25 mars 2009

Idag, tidigt i morse, åkte min kära William iväg till Stockholm med sina arbetskamrater. De ska nämligen göra en dagskryssning, som är mer som en shoppingskryssning. Han kommer hem idag igen runt kl.18:00. Så det är skönt att han kommer hem samma dag igen i alla fall. Nu sitter jag och längtar efter min vita toblerone som han ska komma hem med. Senare på kvällen ska jag hem till Larsson också. Så jag får ta mig en promenix dit. Men det verkar ju vara fint väder ute i alla fall. Solen skiner. Igår var det ju ruskigt kallt ute. Man vill ju ändå ha vår nu.
Jag och Larsson har kommit underfund med att vi ska ses varje onsdag. Trevligt. Vi skulle tydligen laga våfflor också. Det blir nice. Jag ska väl försöka torka lite damm idag också, gjorde redan lite igår. Sen måste jag nog diska också.

Skönt att Wille fått sin lön idag också. Då slipper vi leva på min 20-lapp haha...
Vi ska åka till Västerås nu i slutet av veckan också. Måste handla lite saker till lägenheten + bebissaker. Jag menar det är ju 17 veckor kvar tills bebisen kommer. Vi har inte beställt vagnen ännu heller och det tar 10 veckor innan vi får den.
Så vi måste börja köpa de allra viktigaste sakerna nu. Sen måste vi köpa mat också. Det är ganska tomt i kylskåpet.

Det är väl lite om vad som kommer att hända idag. Får se när jag får tid att skriva nästa inlägg. Har haft så fullt upp nu på den senaste tiden. Fixa med lägenheten och ta hand om mig själv, det är ju extra vikitgt nu när jag har bebisen i magen.

Pusshej!Jag och älsklingen balen 2008.

Ganska tomt här hemma utan min William <3
Miss you


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0