Jobbig dag!

Idag har det varit en ganska tråkig dag. Jag har mått illa hela dagen och har knappt fått i mig någon mat alls.
I natt så fick jag lov att sova ensam, eller ja jag hade Olga med på rummet, men utan Wille för han jobba natt.
Sen vakna jag i morse och gick på toa sen sa mamma att pappa nyss spytt där. Jag gick till mitt rum såg ut genom fönstret, klockan var 6 på morgonen, och jag såg att Willes bil stod på parkeringen. Jag tog mina kuddar och gick ner till våran lägenhet i bara nattlinnet och tofflor. Sen la jag mig i sängen och sov med Wille.

Vaknade på morgonen och fixade lite i lägenheten. Det är fortfarande ganska upp och ner. Jag plocka in alla saker i vitrinskåpet. Saker från min student som legat i påsar. Men nu kom de äntligen på plats. Blev supernöjd.
Jag förökte äta lite men det gick inte. Senare på eftermiddagen spydde jag. Fick knappt upp något, lite äpple bara. Gjorde superont. Det är så tråkigt att må illa hela tiden och inte kunna äta. Igår hade jag en bra dag. Var jättehungrig hela tiden och åt mycket, men idag så har det varit raka motsattsen. Men man måste ju ha dåliga dagar också.
Tog en promenad med mamma också i snövädret. Gick in på Servus och köpte Magnum Classic. Sen gick vi hem och jag var helt genomblöt av all snö.

Nästan hela dagen har jag hållt mig nere hos mig och Wille trots röran. Men jag håller mig så långt bort från pappa som möjligt. Han kan vara magsjuk. Jag spyr redan tillräckligt mycket så jag tycker inte att jag ska behöva få magsjuka också.

Imorgon kommer Karin och Madde hit. Madde skicka sms till mig i morse och fråga ifall de fick komma. Jag blev jätteglad. Ska bli så kul att träffa dem. Lilly hänger nog också med.

Hoppas morgondagen blir  en bättre dag som tillför mer aptit. Ny dag nya tag som man brukar säga.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0