Uppe med tuppen!

Wille åkte till jobbet runt 5 tiden i morse. När han gick upp så vaknade jag och gick på toaletten, efter det kunde jag inte somna om eftersom min högra näsborre irriterade mig och var täppt hela tiden. Sen fick jag ont i bröstkorgen också.
Jag vände och vred på mig men inget hjälpte. Sen blev jag illamående så då gick jag upp. 06:25 stod klockan på.
Jag drack en Verum drickyoghurt och sen satte jag mig här vid datorn. Det är väldigt ljust utomhus. Fåglarna kvittrar och det känns faktiskt ganska mysigt.
Jag tänker på när jag varje vardag åkte till skolan, då man var tvungen att gå upp såhär tidigt. Det känns skönt att inte ha någon press på sig nu, utan att jag faktiskt går upp frivilligt.
Jag har inte sovit mycket men ändå är jag jättepigg. Får väl se vad denna dag bringar med sig.
Jag har i alla fall bestämt med pappa nu att jag ska åka med honom till hallstahammar för att se på en ny bil.
Vi åker väl runt 08:00. Då har jag lite tid på mig att fixa mig nu. Ska nog hinna med att gå upp och hälska på Olga också.

Bebisen går nästan alltid upp med sin pappa. När Wille åker till jobbet så börjar bebisen att sparka och böka. De är nog ganska lika de där två. Hehe !
Nej nu måste jag fixa mig som sagt så att det inte blir så stressigt.

Ciao !Kommentarer
Anonym

stackare. jaa så har jag också haft hela tiden. fast vissa veckor är i alla fall lite bättre än andra. men det är inte mycket mat man får i sig. Skulle helst inte äta alls! Är din barnmorska också oroad eller?

2009-04-01 @ 21:36:44
URL: http://xandrasbebis.blogg.se/
Anonym

Ja alltså jag gick ju ner 10 kilo i början, och har inte riktigt gått upp allt än. Så väger fortfarande mindre än innan. Men jag lider inte av det så mycket så tror inte bebisen gör det heller. Fast min barnmorska är väldigt oroad över detta. jaha jag är inte alls sugen på godsaker, bara på att baka inte på att äta de! hhahah

2009-04-02 @ 21:57:32
URL: http://xandrasbebis.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0