Besök + Babykväll i Västerås


I torsdags kom Madde, Mats och baby-Lilly hem till oss på besök. Vi fikade, åt bulle och drack kaffe eller saft.
Vi pratade och hade det jättetrevligt. Det är alltid kul när man får folk hit på besök. Speciellt när det kommer en liten bebis. Hon har blivit så stor och så stark.
Jag och Wille hade tänkt att åka på Babykväll i Västerås vid Barnenshus, så vi berättade det och Madde ville så gärna med. Självklart fick hon åka med. Men Mats han ville stanna hemma. Han hade lite att göra i hushållet. De håller på att renovera om lite. Jag hade ju såklart, som vanligt, inte hunnit äta någon mat, så jag och Wille fick sätta fart med att tillaga en pastasallad. Madde och Mats + lilla Lilly åkte hem så länge. Jag och Wille gjorde snabbt i ordning salladen sen åt vi. det blev lite stressigt men det fick lov att gå för denna gång.
Vi hämtade upp Madde och lilly i Virsbo sen åkte vi mot Västerås. Kändes konstigt att åka dit när det började bli mörkt ute. Babykvällen var mellan 19:00 och 21:00.
Fick också ett paket Libero blöjor av Madde som är för små för Lilly. Sen fick jag en liten kupong också, med rabatt på blöjor. Hon sa att jag ska gå med i Liberoklubben så jag lär nog göra det.

Det var supermycket folk vid Barnenshus. Helt sjukt mycket folk. Gick knappt att komma fram. Ja, populärt var det i alla fall. Vi köpte en blöjtunna som var på extrapris och sen köpte Wille också en liten leksaks kanin åt Lilly.
Madde hitta lite kläder på extrapris. Jodå, lite fynda vi i alla fall.

Vi var tvugna att åka förbi doken också för jag var så pissnödig innan hemfärd. När vi väl var inne där, jag och Madde, så blev vi lite småsugna på strips och dricka. Madde bjöd mig. Tack för det!
Sen blev Wille lite sugen han också så då fick vi åka till Burger King så han fick sig sin Wopper more pepper, eller nåt sånt.

Mats ville ha öl hem så då fick vi ytterligare stanna i Sura för att köpa öl på macken. Madde gick in och handla och de kolla inte ens leg. på henne.

Dagen blev i alla fall lyckad och mycket trevlig!Snart kommer Madde, Mats och Lilly. Jag och Wille har städat hela dagen för
deras skull! HeheWilliam och LillyMamma-Madde med Baby-LillyPappa-Mats med Baby-Lilly
Min och Willes lyckade pastasallad.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0