BEBISTRÄFF

Idag var det dags att åka hem till Katarina. Hon hade nämligen bjudning hos sig för oss alla i föräldragruppen.
Jag började gå med vagnen, men det öste ned regn. Jag Hade regnskyddet på vagnen och ett paraply i handen. Men ändå blev jag blöt om fötterna. Och hela jag för den delen. Sen ringde Wille till mig, som var på väg hem från jobbet, och sa att han hämtar oss. Så han gjorde det sen skjutsa han oss hem till Katarina.
Det var jättetrevligt att få träffa alla och deras bebisar. Evangeline tyckte det var kul. Hon prata på med de andra bebisarna.
Man trodde aldrig att man skulle sitta och diskutera om bebisbajs, men jo så blev det. Intressant diskussion.
Ni som inte har barn tycker nog det låter lite knasigt. Men så är man som förälder, man duskuterar lite andra saker sinsemellan som man tycker är intressanta.

Men som sagt det var trevligt att komma ut ur huset och träffa lite människor. Dock blev Evangeline så otroligt trött. Det är så mycket nya intryck och så hög ljudnivå när bebisar börjar skrika. En del grät och skrek medan Evangie prata med dem. Jag undrar vad hon sa. Hon funderade och undrade nog vad de höll på med.

Jag har massvis att skriva om. Men just nu hinner jag inte, så jag får återkomma till bloggen sen när jag har tid. Det är så mycket som ska pyntas inför julen just nu. Och storstäda måste jag göra. Sen har jag ju en bebis som inte tillåter mig göra allt på en gång. Hon vill ju ha all min uppmärksamhet. Min lilla skönhet.
Min glada flicka<3
Det finns inget härligare än att få sitt barn att skratta.
Hennes skratt är guldvärt.Kommentarer
Madde

det är sant men ändå jobbigt. man måste hela tiden kolla så att man har allt med sig och att det finns hemma. sen är det ju inte billigt heller. men vad har du haft för dig sen vi slutade risbro då? var så länge sen man pratade med nån därifrån.

2009-11-30 @ 23:38:37
URL: http://enhjartesak.blogg.se/
Jenny

Jo men det förstår ju jag.. Jag har ju inte heller skinande rent och inte en pryl framme.. Ibland så orkar man ju bara inte.. :)Men riktigt fin lägenhet hade ni iaf.. :)

2009-12-01 @ 17:26:05
URL: http://littleangeleyes.blogg.se/
elin

Vi vet att det är det :)) Egentligen skulle vi hålla det hemligt men min svärmor&svärfar kunde inte vara tysta så nu vet typ halva virsbo om det tyvärr, jag ville ju ha det hemligt =/ Så jag tänkte att jag skriver inget så får jag se om de är någon som reagerar :D

2009-12-03 @ 07:34:12
URL: http://lundevallll.blogg.se/
Madde

låter som du har hunnit med en del. jag gick barn och fritid. sen hann jag inte med så mkt mer för jag blev sjuk och sen blev jag gravid. så det är väl tänkt att jag ska börja plugga igen sen.

2009-12-04 @ 05:49:49
URL: http://enhjartesak.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0