TORSDAGEN DEN 7 OKTOBER

Idag väckte Wille mig vid 1-tiden på eftermiddagen. Jag var så otroligt trött då jag stannat uppe på natten för att kunna ta min medicin. Jag vill alltid ta den efter att jag ammat, så jag vänta på att Evangeline skulle vakna. Men hon vakna inte så jag väckte henne vid 3 på natten, för då orka jag inte stanna uppe längre.

När jag duschat och gjort iordning mig så åkte vi en sväng till Åsby för att inhandla lite kött. Det var en mysig biltur. Vi köpte köttfärs, karré, ost och sotarskinka. Vi köper inte kött i vanliga affärer med, eftersom köttet innehåller så mycket skit och tillsatser. Där slaktar dem själva och man får färskt kött utan en massa tillsatser. Det smakar så mycket bättre också.

När vi kom hem så var jag vrålhungrig. Wille åkte då till Ica för att handla en grilladkyckling, eftersom jag skulle börja med kycklingpajen till middag. Jag skicka med honom kuvertet med mina beställningar från Yves Rocher. Jag har nämligen fått men en massa bra erbjudanden, då var jag tvungen att beställa saker som vi verkligen behöver hem. Skämma bort oss lite. Men i alla fall, jag förberedde degen till pajen här hemma medan Wille handla. Det var inte bara jag som var hungrig, utan Evangeline var också vrålhungrig. Efter att jag matat henne så proppa jag i mig en kanelbulle som mamma bakat.

Förresten så lyckades jag ta tag i en viktig sak i morse. Jag har hela tiden glömt och sen på kvällen kommer jag ihåg vad jag skulle göra. Men nu det första jag gjorde när jag vakna, förutom att mata Evangeline, var att ringa till radiotjänst och säga att det är min sambo som betalar räkningarna. För jag fick nämligen en räkning hem av dem. Så nu fixa dem till det. Skönt! Efter det ringde jag till lottakåren. De har skickat två räkningar till mig som jag glömt bort helt. Nu var jag livrädd att det skulle gå till inkasso. Jag hade försökt få tag på dem tidigare både via telefon och mail, men de svara inte. Men nu fick jag tag i en kvinna som var riktigt tjurig av sig. Jag våga knappt säga något i luren. Men jag lyckades få fram i alla fall att jag inte haft tid pga att jag blivit mamma och att jag därför inte kan vara med längre. Hon skulle ta hand om det åt mig, och hon tyckte att jag skulle höra av mig igen när jag få tid för mig själv. Hon lät så otrevlig och det lät precis som att barn var en dålig sak. Men det är väl en sån där inbiten militärtant!? Men nu är det också fixat i alla fall och jag slipper betala årsavgiften. Jag kan ju inte vara aktiv inom det militära nu när jag fått barn. Det är inte direkt min första prioritering.

Det var lite om min onsdag. På kvällen såg jag på oskyldigt dömd. Och  nu är helt plötsligt dagen slut. Jag har så mycket att ta tag i just nu och det känns som att dagarna bara springer iväg, mycket fortare i tempot än vad jag hinner med.

Ny dag, nya tag, nya itutaganden.Mor och dotterMin underbara familj. Ibland så är vi nog lite tokiga.
"Nej William ät inte upp vår dotter"
Alla har samma miner. Det märks nog att vi hör ihop!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0