ETT BRA TIPS FÖR BEBISAR/BARN

Denna produkt är väldigt bra att använta till barn och bebisar. Det är en tvål som vi har köpt på apoteket. Den är parfymfri och fri från färgämnen samt konserveringsmedel. Dessutom är det ingen fara att äta den. Man vet ju att barn kan få i munnen lite. Men det är ingen fara som sagt.
Vi har haft den enda sedan vi kom hem från BB, ca 9-10 veckor sedan. Och den är fortfarande inte slut. Vi badar Evangeline två gånger i veckan, och jag snålar verkligen inte med tvålen. Ändå har den inte tagit slut. Tvålen kommer ut som mousse när man pumpar, kanske därför den håller så länge, och den luktar ingenting heller.
Det finns shampoo också, men vi använder inte det än trots att hon har mycket hår. Vi tycker det räcker med denna tvål. Det är ett bra tips som jag kan ge till er alla där ute som har bebisar/barn.Kommentarer
E

På BB sa dom till oss att man inte skulle använda tvål alls under dom första månaderna för att tvålen tvättar bort deras naturliga fett som de ha på kroppen. Så barnmorskan sa till oss att om vi skulle ha nått i badet så kunde vi ta en droppe barnolja inge annat men bara om hon blivit lite torr så vi började använda tvål först vid 2 månader!

2009-10-04 @ 18:10:02
M

Håller med E....det sa dom till oss oxå

2009-10-05 @ 09:01:05
emma

jag använder också den där till min pojk och jag tycker den är toppen.. dom sa till oss på bb att använda tvål, så det beror nog lite på vart man är någonstans

2009-10-05 @ 12:15:21
URL: http://efridolfsson.blogspot.com
Elin Svarar

Till oss sa dem också på BB att använda tvål. Redan på BB, vid första badet, fick vi använda all around tvål som de har på sjukhus. De sa att det är viktigt att tvätta dem. Speciellt i rumpan, håret, händerna, under armerna och såna ställen där det blir mycket smuts. Så vi har helt enkelt fortsatt med det eftersom vi blev tillsagda så.

2009-10-05 @ 13:02:41
URL: http://elinaclie.blogg.se/
Elin

Jag måste bara få tillägga att vi givetvis också har babyolja i vattnet :)

2009-10-05 @ 15:05:07
URL: http://elinaclie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0