LA VITA E BELLA

Igår var en dag då hela familjen bara tog det lugnt. Dagen började med att Wille skulle till frisören vid 11. Då gick vi ner till stan. Jag orka knappt hålla mig vaken, men jag följde med ändå. Sen satt jag inne hos frissan medan Wille klipptes. Då höll jag på att somna i fåtöljen. Jag hade tänkt att jag skulle gå en vända med Evangeline, men jag var för lat. Dessutom fråga Wille hur jag tyckte han skulle klippa sig. Så jag fick sitta där och se så frisören gjorde sitt jobb. Han blev nöjd, tack och lov! Han är ju så kinkig.
När han var klar så gick vi en vända på stan. Vi köpte lite mat på Ica, bland annat två kycklingklubbor.
Sen gick vi hem i det fina men kalla vårvädret.
Väl hemma igen så åt vi våra kycklingklubbor till lunch, och sen bestämde vi oss för att lägga oss och sova en stund. Det var så skönt. Att bara kunna lägga sig ner i sängen igen utan att behöva tänka på jobb, skolan eller städning etc. Och jag somna faktiskt. Helt underbart! Att somna mitt på dagen för att man gått upp tidigt och varit så trött, och att man dessutom drömde. Det kändes så härligt för det var ju så längesen det hände.
Efter vår tupplur på ca 2 timmar, så gick Wille upp och diska och efter det lagade jag broccolisoppa, som faktiskt blev fantastiskt god. Resten av dagen regnade det hela tiden, så det var ju tur att vi gick ut på morgonen en sväng.

Det var så skönt att för en gångs skull bara kunna slappna av och ta det lugnt en hel dag. Att bara tillåta sig själv att sova mitt på dagen i någon timme, utan att må dåligt utav det för att man har så mycket att göra. Nu var det snarare tvärtom. Härligt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0