SÅ HÄR ÄR DET...

Jag har inte alls hunnit blogga nu på den senaste tiden, inte alls lika mycket som jag vill.
Finns så mycket jag vill berätta för det har hänt så mycket. Men jag kan försöka stapla upp lite.
Evangeline har nämligen hållt mig undan från datorn. Hon vill bara vara med mig. Så fort jag lägger henne i sängen eller någon annan stans så börjar hon gnälla. Ibland är hon dryg med mig också fast jag håller i henne.
Man måste hela tiden underhålla henne för att hon ska vara nöjd.
Dessutom försöker jag se på TV ibland och det vill ju såklart hon också. Men jag tycker inte hon ska göra det så då måste jag hitta på något annat åt henne.
Hon har också börjat med att hon ska gnälla på natten när jag ska sova,  runt 1-tiden. Ibland är hon helt omöjlig. Hon vill inte ta bröstet och hon vill inte ligga ner... Nej man ska helt enkelt gå runt med henne eller gunga och sjunga. Ibland vill hon inte sova själv utan vara i mammas famn.
Även om jag känner mig helt utmattad ibland så älskar jag henne så otroligt mycket. Det kunde ju varit värre. Hon kunde haft kolik och skrika hela nätterna eller liknande. Men det gör hon inte. Hon skriker sällan, hon gnäller bara. Här är lite saker som hänt i veckan i korthet:

- Ingegerd och Nina samt lilla Texas kom hem till mina päron. Trevligt. Texas är ett riktigt litet charmtroll han ville busa med mig hela tiden.

- Wille har jobbat hela tiden så jag har skött hushållet + Evangie all by my self.

- Jag har varit utmattad och känns mig orkeslös. Men min mamma pressade morotsjuice åt mig och lagade mat.

- Jag har haft ont i magen och bara suttit inne och mysigt med min kära dotter.

- Sålt bäddsoffan.

- Ingegerd har varit mycket hos mamma och jag har varit med dem och pratat lite samt haft trevligt. Hon har ju tagit mitt gamla rum nu (hehe). Fast hon gillar att sova i min gamla säng, den är så mjuk och skön. 

- Jag har sett på Skönheten och Odjuret. Älskar den filmen.

- Tagit en långpromenad med Emelie och Evangeline i vagnen.

- Mijo har köpt presenter åt Evangeline. Massor med fina kläder och en supercool jacka. Han kom med ett stort paket. TACK!

Ja... Jag har gjort en hel del, men jag tänker inte skriva upp allt. Jag har i varje fall haft fullt upp. Sköta Evangeline, laga mat, handla mat, gå ut på promenader med vagnen och försöka städa hushållet.
Samt försöka få lite sömn. Jag planerar också otroligt mycket hela tiden. Inför jul och hur vi ska göra med dop, ska det bli något dop och hit och dit. Saker som måste inhandlas för Evangeline växer så fort.
Jag vet inte om jag hinner sitta här så mycket eftersom min dotter kräver så mycket av mig desto mer hon växer. Och det är jag också glad för. Att det finns någon där som älskar en och som är beroende av en. Hon är helt tveklöst den mest undebaraste som finns och det bästa som hänt mig.Kommentarer
Anonym

Jag tror icke på att bära runt dem hela tiden. Om vi vet att adrin är mätt, rapatoch bytt blöja men ändå gnäller får han gråta sig till söms och det lönar sig nu somnar han utan gnäll alltid när vi lägger ner honom i sängen

2009-10-24 @ 18:12:35
URL: http://xandrasbebis.blogg.se/
Anonym

Jag tror icke på att bära runt dem hela tiden. Om vi vet att adrin är mätt, rapatoch bytt blöja men ändå gnäller får han gråta sig till söms och det lönar sig nu somnar han utan gnäll alltid när vi lägger ner honom i sängen

2009-10-24 @ 18:12:51
URL: http://xandrasbebis.blogg.se/
karin

åberg, jag tycker du har ett enormt tålamod :) inte många som skulle lägga ner så mycket energi och möda på sina bebisar. du är helt klart en mamma i världsklass, och evangeline kommer tacka både dig och william en dag när hon blir äldre. ni ger henne så mkt kärlek och närhet att man alldeles rörd <3 puss och kram

2009-10-24 @ 21:35:58
Elin svarar till Karin

Tack så mycket Karin <3 det värmer verkligen.

Jag försöker så gott jag kan. Jag vill ge henne allt. Även om jag är trött och känner att jag bara vill kolappsa för jag haft så mycket otur den senaste tiden, så ger jag ändå inte upp. jag tror att den enda anledningen till detta är att man älskar henne så otroligt mycket och att innerst inne har man den där positiva kraften som man bara kan ge till sitt barn.

2009-10-24 @ 22:29:21
URL: http://elinalice.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0