Tradition och Arv i Modern tid

Jag har gett ut en bok vid namn ”Tradition och Arv i Modern tid”. Nu är det dags att trycka upp den igen.

Boken handlar om hembygdsgården i Västanfors, Fagersta. Ni kanske har läst om mig och min bok tidigare i Fagersta-Posten? Om inte så ska ni få en kort redovisning.

 

Som projekt har jag under ett års tid forskat kring historian bakom hembygdsgården och dess stugor som befinner sig där. Vilka som har bott där, hur levnadsförhållandena var och vart ifrån stugorna egentligen kommer ifrån, innan de tog sin plats på hembygdsgården. Det finns även mycket information om vad hembygdsgården sysslar med nuförtiden. Olika jämförelser mellan dåtid och nutid har även gjorts.

 

Gammaldags jul är ett evenemang som jag lade särskilt stort intresse på. Boken innehåller därför mycket information om hur julen firades förr, i jämförelse med hur den firas idag.

 

Boken innehåller över 100 sidor och är mycket spännande och lärorik. Den innehåller även mycket fotografier som jag själv tagit. Fotografierna har olika former, som lyfter fram dess karaktär mer. Hela boken är färggrann och den är rolig att både läsa och se i. Språket är lättläst. Gå inte miste om denna bok som ger er en upplevelse som ni aldrig kommer att glömma.

 

Vuxna lär sig mycket om historia vid läsande av min bok, och barn kan se på alla bilder och lyssna till hur de vuxna berättar om historierna. Min bok är helt enkelt ett bra sätt att lära sig något nytt och intressant.


Jag håller just nu på att samla in intresseanmälan till denna bok, och jag har redan fått in några stycken. Är du/ni intresserad? Hör av er i så fall genom att skicka en kommentar.Här kommer några bilder på/ur boken:Kommentarer
Bam Bam

Blev galet stolt när Mohammed visade upp den i skolan :D hihih där gjorde du ett bra jobb :D

2009-10-13 @ 14:45:48
URL: http://iambaam.blogg.se/
Elin svarar till Bam Bam

Taaack :D hade han boken där i skolan eller?

2009-10-13 @ 17:55:56
URL: http://elinalice.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0