VACCIN FARLIGARE ÄN INFLUENSAN

Jag hitta en artikel om det nya vaccinet idag på: (http://www.sourze.se/Vad_du_inte_visste_om_svininfluensan_10685766.asp)

Jag
tycker att den är värd att läsa.
I ett tidigare inlägg skrev jag att Pandemrix, det nya vaccinet, kan vara farligare än själva influensan. Och enligt den här artikeln verkade jag ha helt rätt!

"Det här skriver Dr Russell Blaylock, professor i neurokirurgi och biologi och ansedd som en av USA:s främsta inom sitt område, i en artikel publicerad den 7 juli i år kallad “Är vaccinet farligare än svininfluensan?"

Dr Blaylock varnar inte bara för kvicksilvret i det nya vaccinet, vilket han menar kan leda till både autism och schizofreni för barnet om gravida får det. I en nyligen gjord intervju i Dr Bill Deagles utmärkta radioprogram The Nutrimedical Report ger han även en utförlig beskrivning av farorna med Skvalen, en adjuvant, det vill säga tilläggsbehandling i vaccin för att få snabbare effekt.

Skvalen är ett kolväte och antioxidant som finns i människans hjärna och nervsystem där den fyller viktiga funktioner. Om man däremot injicerar det så går immunförsvaret till attack. Problemet är att det angriper inte bara det Skvalen som injicerats, utan även allt det naturliga Skvalen som är så viktigt för vår hälsa.

Förutom Skvalen ska det nya vaccinet tydligen innehålla bland annat följande:

Polysorbat 80, något som innehåller etylenoxid vilket är giftig att inandas. Ämnet irriterar både huden och andningsapparaten och inandning kan göra att lungorna vätskefylls flera timmar senare.

Tiomersal, vilket innehåller kvicksilver, ett av jordens giftigaste ämnen.

Fosfater, bland annat dinatriumvätefosfat som sägs vara mycket giftigt för vattenrelaterade organismer och kunna orsaka högt blodtryck, sämre sköldkörtelfunktion, höjt blodsocker, myrkrypningar, sömnlöshet och muskelsmärta.

Värt att notera under den hysteri som råder är att enligt WHO:s senaste mätningar så har cirka 1 700 personer i världen hittills dött av svininfluensan, medan den vanliga influensan sägs döda mellan 250 000 och 500 000 per år.

Det finns 24 olika vetenskapliga artiklar i 10 olika länder om skvalen och dess skadliga effekter. Bland annat så har den Polska Vetenskapsakademin gjort studier som pekar på att skvalen allvarligt kan skada hjärnan och nervsystemet. En studie från 2002 visar på att skvalen också är ansvarigt för Gulf War Syndrom vilket bland annat inkluderar symtom som kronisk trötthet, yrsel, hudproblem och fibromyalgi.

Amerikanska FDA, Food and Drug Administrations rapportsystem över vaccinskador innehåller ca 11 000 rapporter/år om allvarliga reaktioner. De tror att bara 10 % av alla vaccinationsskador rapporteras överhuvudtaget. Det stöds av NVIC, National Vaccine Information Centers undersökningar som visade att i New York vara det bara 1 av 40 läkarmottagningar som rapporterade skador eller dödsfall efter vaccinationer, med andra ord: 97,5 % rapporteras aldrig.

Vad vi däremot vet är att nyligen gjorda studier visade att när barn i Storbritannien fick Tamiflu mot svininfluensan så drabbades över hälften av biverkningar som illamående och mardrömmar. Medicinen är inte lika harmlös som folk verkar tro sa en brittisk läkare till Pulze Magazine och studierna gjorda av brittiska motsvarigheten till Socialstyrelsen visade att biverkningar är mycket vanliga.

Ett av de två bolag som fått uppdraget att framställa vaccinet mot svininfluensan är The Baxter Company som varit inblandade i två gigantiska skandaler. Det första var när tiotusentals blödarsjuka injicerades med HIV-virus, inklusive tusentals barn, och Baxter fortsatte sälja vaccinet även efter att smittan var känd.

Den andra var när Baxter släppt ett influensavaccin som innehöll fågelinfluensavirus till 18 länder. Tack vare att ett labb i Tjeckien upptäckte viruset i vaccinet undvek vi en världsomfattande epidemi då. Novartis, det andra företaget, klargjorde nyligen att de inte kommer att ge något gratis vaccin till fattiga länder, alla ska betala."


Kommentarer
Tova

Okej :) takc för tipset! Ja, jag är ganska aktiv av mig, tänker att det både är bra för mig och bebben och det lär ju vara bra för "smärtan" sen vid värkarbetet med endorfinerna som man får av att röra på sig.Svårt det där med vaccinet förresten, det verkar finnas många röster för och emot.

Själv är jag nog inte så orolig, tror jag har rätt bra immunförsvar och blir sällan sjuk. Så det lutar mot att jag inte kommer vaccinera mig :)

2009-10-13 @ 21:29:04
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet
Bam Bam

jag tänker då rakt inte ta den sprutan ryser :S

2009-10-13 @ 22:22:06
URL: http://iambaam.blogg.se/
Mamma Sara

Hehe, Okej.. Ne jag fick inga bristningar eller någontingen. Vilket va sköönt!

Andningen, ja du.. Dom hade sagt att jag andades bra och så.. Men jag vet inte.. Jag andades ju Lustgas! =P Vad hade du för bedövning?

2009-10-14 @ 14:24:08
URL: http://metrobloggen.se/grodan09
Elin

Jag tänker vaccinera mig bara för att bevisa att all oro för både influensan och vaccinet är PR bluff. =PBtw. Har du läst Aftonbladet idag på internet? Nån tant skriver att amning visst inte är så viktigt som barnmorsker säger gällande skydd mot allergier o sjukdomar. Låter som en riktig knäppgök.http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article5956176.abSen skriver den här människan en annan artikel som verkar en aning vettigare.http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article5931517.ab

2009-10-14 @ 14:34:39
Elin svarar till Elin

Okej hehe... Ja man får göra som man vill med det där. Men vaccinet är ju framtaget i ett labb och inte direkt gått igenom de tester som de ska. Influensan H1N1 är framtaget av oss människor för att vi sen ska kunna göra vaccin och tjäna massor med pengar på det.Det där med amning är ju så olika. Kan man amma så är ju det bra för barnet får antikroppar som man inte får genom ersättning. Jag har ju själv märkt att min mjölk är superbra, för när Evangie är täppt i näsan så droppar jag i bröstmjölk som gör att hon kan andas bra igen och när hon får sår så lägger jag bröstmjölk på som gör att det läker på en gång. Så jag tycker den är bra. Mer naturligt än så kan barnet inte få i sig. Fast jag vet ju att bröstmjölken inte är någon garanti för att barnet ska hålla sig friskt och utan förkylningar. Det kan hända i alla fall. Det var kul att du skicka artiklarna i alla fall :)

2009-10-14 @ 19:44:27
elin L

Svar :Hehe ridningen går faktiskt förvånat bra, enda som inte funkar är att hoppa upp på hästen. Men de finns ju pallar :)) Fast jag ska bara rida okt. ut, sen lägger jag det på hyllan tills vidare. Känner att nu börjar jag bli så pass stor och så, har ju gått 26v05dar, så nu vill jag ta det lugnt & vara försiktig =)Åh, vad bra! Jag tyckte dom var så söta så köpte en :-) Bebisen är beräknad till den 15 januari =)

2009-10-15 @ 07:44:22
URL: http://lundevallll.blogg.se/
Minato Namikaze

Istället för vaccin rekommenderas Echinaforce. Vetenskaplig bevisad förstänker naturligt upp immunförsvar mot H1N1

2009-10-16 @ 20:27:23
Elin

Ja jag läste en artikel om det. Verkar väldigt bra. En naturprodukt. Men jag tror inte jag får ta det när jag ammar!?

2009-10-17 @ 13:50:33
URL: http://elinalice.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0