VÅTSERVETTER

Ja det är ju faktiskt ganska viktigt det där med våtservetter. Att man väljer så bra produkter som möjligt till sitt barn. Det tycker i alla fall jag. Jag köper hellre lite dyrare tillbehör till mitt barn, än att köpa billigt som bara innehåller en massa skit rent ut sagt.

Vi använder LIBERO-våtservetter till Evangeline. De är jättebra och dessutom innehåller de inte lika mycket kemikalier som de andra våtservetterna. Vi har jämfört.
Dessutom liberos våtservetter berikad med rapsolja och med lugnande aloe vera samt kamomill.

Jag har hört att Johnson-Johnsons våtservetter, dvs Natusan, innehåller så starka ämnen så man kan torka bort fågelskit ifrån bilen. Ni som har torkat bort fågelskit ifrån bilen förstår att det är ganska svårt att få bort det. Det sitter som klister. Det går till och med att putsa fönster med dem och allt blir rent. Sånt torkar folk sina barns ömma rumpor med.

Samma sak gäller de billigare alternativen av våtservetter, ex Icas. De innehåller så mycket kemikalier.
Jag tycker att folk inte ska vara så snåla gällande sina barns säkerhet.
Visst är det dyrt ibland att handla tillbehör till sin bebis. Men jag bryr mig inte så mycket om pengarna, och tro mig jag är verkligen inte rik 2000 kr i månaden får jag, utan jag bryr mig om mitt barns bästa.
man kan ju tycka att när man torkar rumpan på barnet så är det ju bara ytligt. Men det är fel.
Allt som man stoppar på dem, dvs smörjer in dem med, går in i huden och därmed i kroppen.

Det var lite om vad jag hade att säga till er gott folk. Era barn är era guldgruvor, ta hand om dem väl.


Kommentarer
Sara

Ja men de är ju såå tråkigt att VÄNTA.. :(

4 dagar, de kändes väl som en evighet? =/

2009-10-02 @ 11:06:32
URL: http://metrobloggen.se/grodan09
xandra

Ja, alltså jag använder natusan när vi är ute i fartan och adrian har aldrig haft nå problem med sin lilla rumpa. Fin som en slipad diamantsten är han. HAHA. men om man ska vara ordentlgi så är väl det bästa isåfall att tvätta med bara vatten? Hemma använder jag mig av apotekets tvättkram det tror jag är ännu bättre än tvättservetter.

2009-10-02 @ 12:46:29
URL: http://xandrasbebis.blogg.se/
Sara

Jag hoppas att de kommer gå bra, jag är sjukt orolig. Men jag vet inte.. Alla säger att de är såå naturligt. så de kommer gå fort, Kroppen sköter de själv typ. =/ Vilket jag tvivlar på.. Är lite rädd.. :P Haha.. Över att något ska gå fel.. =/ Hur blir man av med sin rädsla?

2009-10-02 @ 15:28:16
URL: http://metrobloggen.se/grodan09
Nathalie-Ungmamma till Athida

Tror mycket beror på barnet. Kollar man huggies så innehåller de minst plast i servetten, för både libero och natusan är gjorda på plast. hur bra är de för miljön?



vi använder bara vatten och tvättkräm när vi byter hemma, de gångerna hon behöver ny blöja, oftast bajsar hon på pottan. Är vi ute har vi oftast huggies eller natusan.

2009-10-03 @ 12:41:42
URL: http://nathalief.blogg.se/
Elin

Jag måste bara tillägga en sak som jag såg nyss. jag läste på Libero paketet och där stod det att dem var de miljövänligaste våtservetten och är därmed svanenmärkt.

2009-10-03 @ 21:56:45
URL: http://elinalice.blogg.se/
A

Måste faktiskt säga att de bästa är faktiskt att använda skumtvättlappar & vatten bara när man byter blöja men när man är ute & far så har man ju inte alltid tillgång till vatten så då måste man ju ha våtservetter men hemma använder vi endast vatten & tvättlappar absolut de bästa!!!

2009-10-03 @ 22:19:53
Elin svarar till A

Ja det kan jag tänka mig att det är :) vi har också skumtvättlappar hemma. Som vi använder när vi badar henne. Men jag kanske ska börja testa det istället :)

2009-10-04 @ 13:24:15
URL: http://elinalice.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0