ALLERGISK REAKTION

Idag åkte vi till Västerås för att titta på en lägenhet. Den var superfin, men vi får se vart priset hamnar om det blir bjudgivning. De begär 280 000:- för den och det är en etta. Nog om det.
Sen åkte vi in till stan i västerås för att äta lite på kina. Jag ammade henne i bilen på parkeringen vid Maxi innan vi åkte hem till Fagersta.
När vi kom hem och jag skulle amma henne igen så upptäckte jag att hon hade fått extremt mycket röda prickar, utslag, på högra sidan av ansiktet. Utslagen fanns även på nacken, halsen och hjässan samt ansiktet.
Jag ringde direkt till sjukvårdsrådgivningen. Där fick jag tala med en manlig sjuksköterska som undrade om jag ätit något olämpligt. Men det trodde jag inte att jag hade. Sen undra han om jag ätit skaldjur eller fisk. Då kom jag på att jag åt räkor på restaurangen. Jag fick smaka två friterade räkor av pappa.
Sjuksköterskan sa då att Evangeline kan ha fått en allergisk reaktion och att vi måste uppvakta henne hela natten, för om hon blir uppsvälld i halsen och får svårt att andas måste vi åka in till sjukhuset på en gång.
Usch sånt här är ju så läskigt. Min stackars lilla flicka. Nu kommer jag aldrig mer våga äta räkor under hela tiden jag ammar.

Förövrigt så har min förkylning blivit värre. Jag har ingen feber än i alla fall. Men jag har nästäppa och sen så hostar jag samt är yrslig. Jag hatar att vara sjuk. Dessutom är jag extremt snuvig och har tappar rösten. På nätterna måste jag ta nässpray för annars är det omöjligt för mig att sova.

Nu ska jag dricka te och vakta min dotter och ge henne massor med kärlek. Dock är jag lite rädd att smitta henne. Men barnmorskan sa att så länge jag ammar henne så får hon en massa antikroppar så det ska inte vara någon fara.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0