FULLT UPP

Ojoj vilka fullspäckade dagar det har varit. William jobbar eftermiddag hela veckan så han ser man inte mycket utav. Igår var jag upp till mamma och pappa, fast bara pappa var hemma, med Evangeline. Sen skulle jag springa iväg en sväng på toaletten och då fick pappa hålla i henne.
Jag hann precis sätta mig ner på toaletten så hörde jag hur Baby-Evangie börja skrika. Pappa ropa på mig och sa: "Hon tycker inte om mig!" Stackars pappa...
Saken är den att Evangeline är så "mammig" just nu. Hon ska bara vara med mamma. Det fick bli ett riktigt snabbt toabesök och sen fick jag ta Evangeline i min famn, och då blev hon minsann glad och skratta.
Det är viktigt det där för henne. Det måste vara mamma och ingen annan. Det är knappt så jag kan lämna Wille med henne. Det går bra så länge jag är hemma, men går jag iväg utanför ytterdörren så börjar hon gnälla. Hon känner av att mamma är borta. Så länge hon hör min röst är allt ok.

Jag hade i alla fall fullt upp hela gårdagen. Ingenting dög för henne. Inte att ligga i spjälsängen och inte heller babygymmet. Nej det skulle vara vara mammas famn, då var allting frid och fröjd. Min älskade lilla dotter.
Jag var helt svettig igår. Jag hann inte ens att diska, bara lite, sen börja hon gnälla. Jag lät henne gnälla ett tag för ibland somnar hon. Hon är bara lite kinkig, men nu var hon inte det. Hon var klarvaken och längtade till mamma. SÅ det blev en hel dag med Evangeline i famnen. Fast det har jag absolut ingenting emot. Ibland när hon sover på nätterna så saknar jag henne och vill bara plocka upp henne. Fast jag vill ju inte väcka henne heller.
Hon har varit så duktig nu. Hon sover så bra på nätterna. Hon sover som högst 11 timmar per natt. Hon sover verkligen bra. Så jag brukar vara helt utvilad när jag vaknar.

Pappa var så snäll och gick iväg till Servus för att handla lite åt mig. Har knappt någon mat hemma alls. Vi är lite fattiga nu innan lön. Så jag har snålat. Men jag fick äntligen mitt rostbröd, och när jag skulle sätta mig och äta så fanns det inget smör kvar. Då kände jag mig verkligen fattig. Men idag köpte jag smör så nu kan jag äta hur mycket smörgåsar jag vill.

Efter att jag och mamma gått iväg till stan idag med vagnen och Evangeline, så träffa vi på Kurt här utanför. Han kommer inte ihåg så mycket för han har fått en stroke. Stackarn. Men han ropa mitt namn och sa att jag skulle komma dit med vagnen för han ville så gärna se på Evangeline. Jag visa henne när hon sov i vagnen och han blev så glad. Det är inte lätt för de gammla, men jag är glad över att jag pigga upp han lite när han satt ute på bänken i sin ensamhet.

Pappa har bjudit på en lägenhet i Västerås, en etta. Han bjöd 270 000:- och han var högst bjudande hela tiden. Men idag så var det några andra som bjöd 300 000:- så då hoppa han av på en gång. Så det blir att titta efter något annat än den lägenheten på Haga.

Senare gick jag upp till dem med Evangeline. Jag åt lite soppa som mamma gjort och sen blev det pannkakor med blåbärssylt till efterrätt. Sen har jag bara glott på TV hemma hos dem och varit med Evangeline såklart.

Mamma är så nere just nu så jag försöker pigga upp henne lite genom att ta med Evangeline så hon får hålla henne. Då blir mamma åtminstone glad och hon glömmer nog lite under den stunden om vad som hänt henne under den senaste tiden.

Imorgon blir det BVC och återträff med föräldragruppen. Ska bli spännande att få se alla bebisar nu när de pluppat ut ifrån magarna.Pappa och Evangeline
Min glada underbara dotter som redan blivit 8 veckor gammalKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0