E V A N G E L I N E

Idag, eller ja klockan är över 00:00, så rättare sagt igår var jag och Evangeline iväg till ung föräldergruppen. Det var bara jag och Lindsey med Alexia där. Lite tråkigt eftersom jag ska skriva en artikel om detta. Men jag fick hoppa in och vara med på bilderna som ska publiceras i tidningen. Dock var det kul att få komma ut lite och träffa Lindsey med hennes lilla Alexia. Vi fick pyssla även denna dag, det är så roligt. Vi fick måla gipsbokstäver med olika motiv. Jag hann tyvärr bara måla en bokstav, för sedan blev Evangeline hungrig så jag fick värma mat. Men nästa gång ska jag fortsätta. Evangeline har ju 10 bokstäver i sitt namn, så det lär ju ta en stund.

På hemvägen så började det regna, så jag gick hem direkt sedan tog jag bilen till stan för att handla. När jag kom hem så hade Evangeline gråtit och ropat efter mig. Jag ammade henne och försökte få henne att sova, men hon ville inte. Efter en stund somna hon, men vakna efter bara några minuter. Hon gråter och är missnöjd hela dagarna. Jag tror det är den där tanden som sitter längst fram, nere, på höger sida som håller på att spricka fram. Stackars liten. Livet är inte lätt. Nu sover hon äntligen och jag har fått lite tid till att skriva intervjufrågor till artikeln. Dock är det en massa disk i köket också. Får se om jag orkar ta tag i det idag. Jag är helt slut i kroppen.
Nu ska jag återgå till mitt jobb dvs arbeta med artikeln, sedan får vi se om jag lägger mig eller om jag diskar. Det är sent och jag borde sova, med tanke på att Evangeline kommer vakna tidigt imorgon bitti.


En helt slut mamma efter många jobbiga dagar med en mycket ledsen bebis.


En såhär ledsen bebis har jag här hemma.


Mamma försöker verkligen få dig på bra humör.


Neeej Evangeline. Riv inte av mig örhänget igen!


Jag hoppas att min bebis blir på bra humör snart igen.
Annars blir ju mamma också ledsen, jag vill ha en glad bebis.
Hon brukar alltid vara så glad och mysig.
Det är så synd om min lilla flicka just nu.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0