Läkarbesök med sjuk bebis

Fredagen den 9 april 2010 åkte jag, Wille och Evangeline till läkaren här i Fagersta. Evangeline har haft en sådan förfärlig hosta i över en vecka nu, så det var lika bra att en läkare får lyssna på hennes lungor.

Hon lyssnade när hon andades, och sedan fick vi gå till labbet för att ta ett stick i fingret. Sköterskan tog tag i Evangelines vänstra långfinger och stack henne. Jag stod bredvid och lekte och pep med Herr Kvadrat (hennes leksak, en mjukisbok), men Evangeline såg så fascinerat på när skiterskan stack henne i fingret och när det kom blod. Inte ett pip sa Evangeline. Hon tyckte bara att det var spännande. Jag som trodde hon skulle börja gråta och skrika, men hon var så duktig som inte gjorde det.

När hon fick ett plåster på fingret så blev hon så stolt och glad. Hon visade fingret för mig och Wille och så skratta hon. Hon var helt överlycklig för det där plåstret. Min duktiga flicka. 

Det slutade med att doktorn skrev ut Ventoline mot hostan. Nu får hon det 3 gånger dagligen i hopp om att hostan ska försvinna.
Evangeline har plåster på fingret.

Min stackars bebis som är jätteförkyld.


Kommentarer
Erika

ja självklart får du ditt barnsnamn skrivet på det personliga trycket ;-)Kram o hej från sjukstugan..

2010-04-15 @ 14:29:41
URL: http://onechicmama.blogg.se/
simone

Du tar otroligt fina foton du! :)

2010-04-21 @ 13:59:09
URL: http://fattybom.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0