Valborg

Min valborg blev ganska lugn faktiskt. Det tycker jag är skönt.
Jag gick till affären på dagen och träffade på Sabina. Vi gick hem tillsammans och hon umgicks med mig resten av dagen. Tidigare under dagen så sålde jag två klädskåp för 700 kr. Nu vet jag inte vad jag ska göra av alla kläder bara. Men det är inte så långt kvar tills vi flyttar så det behöver ju inte vara så, så länge.
Jag lagade mat och vi gick ner till majbrasan runt 20:00.
Vi tog bilen ner till Västanfors. Parkerade vid Ica och gick en bit. Vi hade det lite mysigt vid brasan och pratade med några bekanta, sedan återvände vi hemåt igen. Min mamma stannade här hemma med Evangeline så vi kunde inte vara borta så länge. Wille sov eftersom han jobbar och stiger upp så tidigt. Han hjälpte även kvinnan som köpte skåpen av oss att montera isär och ihop dem. Så han var ju helt slut stackarn.

Är ganska trött nu för jag har plockat ut alla kläder från skåpen och plockat undan en massa saker. Ändå ser det ut som en rövarkula här. Har massor med disk också. Får väl ta en sak i taget även om jag helst bara skulle vilja sitta och slappna av.

Hoppas ni fick en bra och trevlig valborg. Jag hade det jättemysigt här hemma med Sabina, mina föräldrar och Evangeline.


Majbrasan i Västanfors 2010.

Jag bestämde mig för att inte ta med Evangeline dit. Det brukar vara mycket fulla personer och de är en del som smäller smällare. Jag tyckte inte att det var en säker miljö för henne helt enkelt.


Jag vid majbrasan.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0