Promenad till Gideonsberg

Idag gick jag till Gideonsberg och jag kunde inte ens vägen, men fram kom jag allt, efter att jag virrat runt lite här och var. Det var ju en bit att gå. Men samtidigt skönt att få promenera själv. När jag kom fram så blev det kalasfirande hemma hos syrran, Markus skulle firas. Nu känner jag mig ganska nöjder!
Det tog ungefär 3-kvart för mig att gå dit, men sen virrade jag ju runt lite i Gideonsberg så det tog ju lite längre tid innan jag hitta hem till syrran. Det gick hur bra som helst tills jag kom till Gideonsberg, hade helt glömt bort åt vilket håll hon bor.

Wille var under tiden iväg och handla mat inför Evangelines stora kalas på lördag, det blir ju som sagt trerätters middag för alla gäster. Evangeline stanna med sin gudmor Sara där hon lekte.
Känns svårt att släppa henne. Fick ringa och kolla lite då och då så att allt gick bra. Jag har liksom aldrig släppt henne ur min kontroll förut. Men hon hade haft det roligt och lekt med sin kusin. Min bebis var helt slut när hon kom hem på kvällen. Jag hade turen och fick skjuts hem av min far och mor.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0