Rocklunda marknad & blodomloppet

Idag ska jag och Evangeline gå till Rocklunda marknad som pågår hela helgen. Wille ska stanna hemma och, ÄNTLIGEN, fixa min tvättmaskin så jag slipper springa ner till tvättstugan varje gång. Tur att det är bra väder, det regnar i alla fall inte. Hoppas inte det börjar, det regnade igår när vi var ut och gick så jag och Evangeline stanna kvar vid Lögarängens bad, där det fanns tak, medan Wille sprang enda hem och hämtade bilen, det var gulligt av honom.

Förresten... igår när Wille hade hämtat bilen så åkte vi mot Östra mälarstrand. Jag hade fått ett mail på datorn om att Vårdförbundet skulle vara där när blodomloppet kör igång. Hade inte en aning om vad det var. Men vi åkte dit, dock var det långa bilköer. Sen såg vi att det kom en massa joggare över vägen. Då förstod vi vad blodomloppet var. Man skulle springa eller gå 10 eller 5 km. Evangeline hade somnat i bilen, men vi tog henne med ut ändå, hon fick ligga i vagnen. Vi gick runt och kika lite. Fanns massa tält med olika förbund uppsatta. Blodgivarna gick jag INTE till. Haha! Vi kika på när starten gick för de som skulle springa 5 km. Det spelades musik och det var trevligt. Jag gick till Vårdförbundet och fick lite presenter för att jag är medlem. Jag pratade lite med en tjej där och efter det gick vi mot bilen, eller nej... vi såg faktiskt när förste man kom in i mål. Sen rullade det in lite folk över mållinjen och efter det åkte vi hem. Jag sa till Wille att man kunde vinna en cykel om man gav lite blod, men nej inget sånt för hans del. Både han och jag hatar sprutor. Fast jag har nog inga problem att ge spruta, det är ju värre att få spruta haha... Det värsta är att jag blir alltid så dålig när de tagit blod av mig. Jag blir yr och illamående hela dagen. Hur som helst så åkte vi hemåt där jag hämtade handlingslistan, sen åkte vi till Ica Maxi vid Erikslund och handla. Det duggade lite... men inte så farligt. Tur att det inte börja spöregna.
Nästa år kanske man själv är med i blodomloppet, jag blev faktiskt riktigt sugen på att springa när vi stod där och såg på.Kommentarer
Erika svarar:

1.46 tycker jag inte är så långt ;-)ha en fin kväll!

2010-08-27 @ 21:31:38
URL: http://onechicmama.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0