Stackars lilla Evangeline

Min dotter har mått dåligt hela nettan efter gårdagens vaccinationer. Hon fick sova mellan oss hela natten. Men jag hade svårt att sova, jag ville hålla koll på henne hela tiden så allt var ok. Hon var helt kaputt, min stackars lilla flicka. Efter att hon fått alvedon, som för den delen inte alls var så skoj, så rev jag bort plåstren på benen då de kan spänna så det gör ännu ondare. Ojoj vad hon skrek. Åh ibland vet man inte vad man ska ta sig till när man inte kan ta smärtan ifrån de små liven. Det gör så ont i mig att se henne lida. Jag låg bredvid henne hela natten. Jag var så orolig över henne. Sen ville jag att hon skulle känna min närhet. Vi provade lägga henne i sin säng när hon somnat riktigt djupt, men då dröjde det inte länge innan hon börja skrika "mamma".
Så hon fick ligga nära mig hela natten efter det. Hon var dock ganska busig efter att hon fått alvedon, men sen blev hon ledsen igen. Hon gjorde sådana miner och pep till lite då och då, så att man förstod att hon hade ont.
Hon vaknade dock till runt halv 6 på morgonen och gav både mig och Wille en puss. Hon är så söt. Sen fick hon välling och somna mellan oss igen. Men natten var jobbig, eftersom jag knappt sov någonting. Ibland är det jobbigt att vara förälder. Det jobbiga är inte barnet, utan det jobbiga är ens egen oro över barnet.


Jag ligger i sängen och pysslar om min lilla sjukling.


Follma var också med och tog hand om Evangeline.


Min stackars lilla flicka flick dricka lite välling.
Och sen fick hon massa mamma-kärlek.


Genom sorg, genom smärta, genom alla livets gångar
ska jag finnas där för dig. Jag kommer alltid att trösta dig och
älska dig.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0