Svårt med förskola

Vad svårt det ska vara att få förskoleplats. Ringde till den förskolan jag ville ha min dotter på idag. Men de hade inte plats förrän augusti nästa år. Vi behöver en plats redan efter nyår. Vi får väl leta vidare...
Hon skrev upp Evangeline i alla fall så hon fick en köplats. Men det är osannolikt att hon skulle få en plats innan augusti nästa år. Jag vill ju inte bara ta en förskola, utan en som verkligen är bra.Kommentarer
sandra

Vart bor ni någonstans och vart hade ni tänkt ha henne på förskola?

2010-08-10 @ 11:20:53
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Madeleine Åhsberg

Jag ställde Tilia i dagiskö redan när hon var en månad, även fast vi bor i ett litet samhälle så är det jättelånga köer.

Även fast vi har förtur med tanke på att Teo går på samma dagis fick vi inte in henne förrän nu i augusti fast vi skulle ha haft in henne i april.

Hoppas ni får plats iaf.

2010-08-10 @ 13:37:24
URL: http://mongomadeleine.blogg.se/
sandra

Ställ henne på kö till så många som möjligt är mitt tips.. Ska finnas en på kyrkbacken, Montessoriförskolan Beata på västermalm tror jag inte så långt från jakobsberg. Montessori har bra pedagogik, läste lite om det i min förra termin. http://www1.vasteras.se/oxbackensforskola/

Oxbackens förskola

2010-08-10 @ 19:42:12
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Erika

jo precis det är smidigt som sagt, gillar att det finns ekologiska och kravmärkta burkar med.hoppas ni hittar en förskola du kommer gilla!

2010-08-10 @ 22:30:59
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Jenny

Ja, det kan vara lite knökigt det där med förskoleplats. Mandy sökte vi till när vi flyttade hit i maj -07 trots att hon inte skulle börja förrän augusti -08. Vi hörde oss för lite och valde ett ganska populärt dagis upptäckte vi senare. Vi gillade det för att det var så litet, bara 3 små avdelningar. Tilde var inte mer än någon månad när vi sökte. Vi ville verkligen inte riskera att få barnen på två olika förskolor. Lycka till, det är en djungel!

2010-08-11 @ 23:11:04
Elin svarar till Jenny

Okej. Ja man måste söka tidigt, finns mycket barn nu har jag märkt hehe... Men eftersom vi nyligen flyttat hit så har vi heller inte kunnat söka förskola förrän nu. Börjar kännas lite stressigt. Men jag hoppas att det finns plats någonstans, och där det är bra. Jag har spanat in en annan förskola som verkar jättemysig. Hoppas bara att de har plats. Väntar på papper från kommunen. Hon skulle skicka till oss så man får fylla i.

2010-08-12 @ 10:36:23
URL: http://elinalice.blogg.se/
zandra

hoppas det löser sig med förskola, kan vara så svårt med plats. Det är alltid så kul att läsa din blogg och följa hur din dotter växer. har följt din blogg lite innan du födde henne och det är så kul att läsa din blogg. du verkar så positiv och glad!mvh zandra

2010-08-12 @ 20:57:34
URL: http://zlove.blogg.se/
Marie

Hej Elin! :)

Tänkte bara säga att jag tycker mycket om att läsa din blogg och det är roligt att se att allt går bra med Evangeline. Jättesöt är hon, och jag blir lycklig i mitt inre av att se att du är sån bra mamma. Många unga mammor är inte alls så engagerade i sitt barn, men man märker verkligen att du är det och att du trivs med det dessutom! :) Vårat samhälle vore mycket bättre om fler mammor var som du! :)Har ni förresten några planer på att skaffa fler barn? :)

2010-08-13 @ 10:42:12
URL: http://m-fridolfsson.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0