Pinglan

Idag gick jag och Evangeline till öppna förskolan för första gången. Pappa-Wille skjutsa dit oss då det regna. Evangeline sov dock och vägra vakna. Hon är inte van att gå upp så tidigt. Halv 10 skulle vi vara där.
Vi åkte förbi krumeluren först och hämta upp min mor och far som ville följa med.
Wille lämnade av oss vid Pinglan och sen åkte han vidare till Bauhaus med min far, men först följde min far med oss in och kika runt hur det såg ut. Det fanns till och med bollhav, det vart han impad över.
Jag och mamma gick in med Evangeline, som fortfarande sov men vaknade till strax efter jag tog upp henne ur vagnen, vi var först där. Det var nämligen första dagen efter våravslutningen. Vi pratade med hon som höll i det hela och efter ett tag började det droppa in mer folk. Jag trodde jag skulle bli ensam. Men det slapp jag. Många vet nog dock inte om att de startat igen efter sommaruppehållet. Pinglan är ju Västerås populäraste öppna förskola så det brukar ju alltid vara massvis med folk sa hon, men idag blev vi kanske runt 10 st föräldrar med barn. Jag blev förvånad över hur mycket pappor det kom med sina barn. Vi var bara fyra mammor och resten var pappor. Evangeline lekte lite och åkte rutschkana och sen åkte hon runt på ett lejon, hon gillade också att gunga på en röd gungsak. Vi hade sångstund också. Min mamma var med på den. Barnen fick dansa lite medan vi sjöng och sedan fick de välja instrument att spela med. Evangeline fick maraca att spela med. Hon fick två stycken som hon vifta med. Det var skoj. Efter det gick min mor och jag och Evangeline fika tillsammans med de andra, efter det blev det lek igen. Vi stannade till klockan 12 då Wille kom och hämta oss, det regnade fortfarande. Evangeline hade det så roligt. Hon blev så trött av allt lekande så hon somna hemma och sov enda till klockan 4-5 någongång på eftermiddagen. Dit blir det att gå flera gånger. Wille får gå sen de dagarna jag pluggar.


Evangeline med ett musikinstrument.
Det är typ nåt sand-aktigt i dem som låter när man skakar.
Mommo med Evangeline.


Lek.


Lek.


Lek och se på pojken som satt bredvid och lekte.


Mor & dotter.


Mor & dotter leker.


Jag med min älskade dotter Evangeline.
Det var roligt för oss båda att få komma ut och träffa lite folk.Kommentarer
Jenny med Mandy och Tilde.

Åh, öppna förskolan har jag alltid älskat! Vi var på Suras öppna idag, vilket inte sker så ofta eftersom jag jobbar. Tilde börjar på dagis i slutet av oktober och behöver nog umgås med andra barn i lite större lokaler istället för hemma hos någon, vilket man då får på öppna :) Jag kommer nog så länge med mina kids på öppna här i Sura, även när de börjat dagis båda två. Snart kommer vår öppna förskola ligga fem hus bort :D

2010-08-26 @ 22:54:22
Elin svarar till Jenny

Okej :) ja precis det var jättemysigt. Evangeline fick träffa andra barn och leka och jag fick träffa andra föräldrar att prata med. Supermysigt. Åh vilken lyx att det kommer ligga så nära ;) Vi går ju på oxbacken nu, och det är ju heller inte så långt. Kanske tar 10 minuter att gå.

2010-08-27 @ 12:35:56
URL: http://elinalice.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0