Crescent - Maja

Idag har det varit en alldeles underbar dag. Dagen började med att jag gick upp tidigt för att dammsuga. När Wille och Evangeline vakna så åt vi frukost och fixade i ordning oss för att åka till Hälla. Vi skulle kika på en ny cykel till mig. Jag har nämligen ingen, men kommer garanterat behöva en nu när jag börjar högskolan. Vi åkte till Sportson. Där fick jag prova en rosa/lila Monark, men sen såg jag en riktig skönhet som jag fick prova. Men först måste jag berätta en sak. När jag skulle testcykla Monarken så var jag jätteskraj. Jag har inte cyklar på över 6-7 år och nu var det första gången sen dess. Tänk om jag ramlar liksom? Killen i affären följde med ut och då blev jag ännu nervösare. Men det gick bra som tur var, det var roligt att cykla.
Nu återigen till skönheten. Wille visade mig en Crescent. En vit cykel med en svart fågel och blommor på som heter Maja. Så underbart fin. Jag blev kär i den direkt. En fin svart träkorg har den också. Jag testcyklade även denna och japp... det var min cykel garanterat. Denna var dyrare, men nedsatt med 1000 kr.
Den kostade över 5 400 kr. Tänk att nya cyklar kan vara så dyra. Älsklingen, William, köpte den till mig plus ett speciallås som de rekommenderade. Åh vad glad jag blev. Kunde knappt tro att det var sant. Har jag verkligen fått en sån fin cykel av min pojkvän? Japp det har jag. Det var en fin 21 års dags present det. Nu är jag redo för högskolan. Tusen tack min älskade William. Imorgon hoppas jag på fint väder så jag kan vara ute och cykla lite. Det kliar i benen just nu för jag vill bara ut och cykla på min nya fina cykel. Tänk att det kan vara så roligt att cykla. Jag har ju liksom inte cyklat på, som sagt, 6-7 år. Jag fick allt en tår i ögat när min Willmutt köpte cykeln åt mig. När jag verkligen såg att han köpte den, när han gick till kassan, och att den var min. TACK! Jag är så fruktansvärt nöjd!


Ett glädjeskutt bjuder jag på för denna dag var så fantastiskt bra.


Idag är William min superhjälte.Kommentarer
William

Så det tog en hoj för att gö dig gla' ;)

2010-08-29 @ 01:12:07
Elin svarar till William

Hahaha! Ja eller hur ;) du borde köpa sådana saker lite oftare ;D hahaha! <3

2010-08-29 @ 08:55:16
URL: http://elinalice.blogg.se/
Sandra - Mamma till Novalie

Va kul! Nu åker ni till biltema och köper en cykelstol för 300kr på biltema så Evengeline kan åka bakom dig så kan vi ut och cykla med båra brudar, hihi =) Du får ta bild på cykeln och lägga ut :)

2010-08-29 @ 10:27:26
URL: http://mammasandraa.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0